... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

Aku svietivost mate/by ste si kupili pre CCLF angels eyes?

Vybral by som +/- 3200k
10 (27%)
Vybral by som +/- 5000k
17 (46%)
Vybral by som 7000k a viac...
10 (27%)

Celkom hlasov: 37
mmracing.sk

Ivank
Auto: BMW 320d E46
Kraj: Žilinský

Re: E46 Angels eyes - rozdiely vo svietivosti

Utorok, 17. Septembra 2013, 08:52

nadro napísal:
[chcem vidiet jak tie plastove krabicky kupovane v tescu montovane do naraznika maju certifikat a jazdi sa s tym...

však toto

Som cakal ze sa ozves =D>

Inak ja to idem spravit presne tak...ked budu na dnenne svietenie budu na plno...ked zapnem do polohy 1 a 2, tak budu stlmene.... Skusim to po svojom (prepocitam naklady) a ak to bude vela kupim tu krabicku co opisuje kolega :mrgreen:

Ale mi to pride dost za jedno relatko a vykonovy rezistor... no ved uvidim...najprv musim kupit LED kruzky, potom budem vyskakovat :thumbup:

fritolko
Auto: X3 E83

Utorok, 17. Septembra 2013, 09:18

Ja jazdim tak ze stale svietia kruzky naplno. Len ked mam polohu 0 tak svietia len kurzky a nic ine.
Jazdim stym asi rok(kupil som verziu V3 medzi prvymi od Crumara) a nikto ma nikdy zato nezdrbal. Raz sa mi stalo ze ked policajt videl svietil len kruzky tak sa siel do zadu pozriet ci mi svietia vzadu svetla abo nie. a bolo vsetko v poriadku.

Ivank

Utorok, 17. Septembra 2013, 09:22

fritolko napísal:
Ja jazdim tak ze stale svietia kruzky naplno. Len ked mam polohu 0 tak svietia len kurzky a nic ine.
Jazdim stym asi rok(kupil som verziu V3 medzi prvymi od Crumara) a nikto ma nikdy zato nezdrbal. Raz sa mi stalo ze ked policajt videl svietil len kruzky tak sa siel do zadu pozriet ci mi svietia vzadu svetla abo nie. a bolo vsetko v poriadku.

Taketo veci rad citam... ale ako to poznam s mojim stastim stretnem zakomplexovaneho idiota, co si bude chciet riesit mindraky...

Ale aj tak si to spravim po svojom :mrgreen:

fritolko
Auto: X3 E83

Utorok, 17. Septembra 2013, 09:46

Jasne ze si to sprav po svojom:D ja som si to tez tak spravil lebo do niecoho zlozitejsieho by som sa nepustil:D Ked ma zato zdrbu tak sa mozno pustim :D

FeREE
Auto: BMW 330i E46
Kraj: Nitriansky

Streda, 6. Novembra 2013, 18:16

Nazdar páni. Tiež som sa rozhodol kúpiť angeleyesky. Lenže by som potreboval radu, chcel by som angeleyesky tak, aby pri odomykaní by sa mi rozsvietili a aby boli aj ako denné svietenie.
Rozhodujem sa medzi dvoma dodávateľmi, a to medzi:
http://www.bmwstyle.sk/index.php?route= ... uct_id=856
V ponuke píše, že možnosť zapojenia na interiérové osvetlenie (Fade-Out efekt), to teraz neviem, či mi budú svietiť aj potom ako naštartujem a nezapnem svetlá, a má viac lediek v jednom kruhu, síce menšie.
Druhým je:
http://autotechnik.sk/diely/1681/angel- ... 8835&t=370
On ponúka možnosť zapojenia na denné svietenie a počet lediek je menej, síce väčších, ale tieto sa asi nerozsvietia pri odomknutí kľúčom. Bol by som vám veľmi vďačný, keby ste mi v tomto vedeli nejak pomôcť, poprípade. Kvázi by som asi chcel skombinovať jedno aj druhé, len či nemáte aj nejaké skúsenosti s tými chalanmi crumar a martin.
Vopred diky moc!

Užívateľov profilový obrázok
sodoom
Auto: BMW E46 320d

Štvrtok, 7. Novembra 2013, 22:11

ja osobne mam ldkove angely biele...tie zlte na tej prvej stranke vypadaju hnusne.ako by ich ochcal pes :x

Ivank

Piatok, 8. Novembra 2013, 19:36

sodoom napísal:
ja osobne mam ldkove angely biele...tie zlte na tej prvej stranke vypadaju hnusne.ako by ich ochcal pes :x

Az na to ze to niesu LED ale CCFL

FeREE
Auto: BMW 330i E46
Kraj: Nitriansky

Sobota, 9. Novembra 2013, 19:18

http://www.bmwstyle.sk/index.php?route= ... uct_id=856
ten link nejak nefunguje....ja som myslel tieto konkrétne AE a tieto sú ledkové....vie sa mi niekto normálne k tomu vyjadriť?

Ivank

Štvrtok, 30. Januára 2014, 08:42

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných