... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
lukas111 napísal:jj vsimol som si dik....idem po tie zlte AE a namontujem to normalne ze ked dam na prvu polohu parkovaciek nach sa rozsvietia a pre istotu koli policajtom zapnem aj stretavacky .....len toho sa bojim ze potom ked sa zapnu stretavacky tak mi zaknikne ten jeden kruzok co je namontovany na stretavackach a bude vydno len ten jeden ktory je na vnutornej strane svetla (blizsie k maske)
lukas111 napísal:posledna otazka i dem kupovat....ked dam tu tvoju "palmu"...mozem ju mat bez problemou zapnutu aj zo stretavacimi a ziadny policajt mi nic nepovie a aj vnoci budem v pohode vidiet na cestu?
lukas111 napísal:pôjdem sa poradiť do autotechnik ...počúvaj prosim ta Ak sa ti dá odfot tie tvoje ccfl ci ako sa to píše so zapalenymi stretavackami ako to vyzerá ...Ak sa tichce ....lebo nikde som nenasie obrázok ani video kde sa jens o moj prípad to jesť....žlté krúžky + halogeny naras
lukas111 napísal:A hneď ta tvoja prva fotka ako som vravel že sa budem báť že ten krúžok zanikne....a ja ho tam nevidím ...možno je to len z blbeho uhla fotene ale podľa mna sa tam úplne stratil