... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
K1ic0 napísal:Nechcem ist od temy, len sa chcem spytat ci sa daju ccfl zapojit aj na interierove osvetlenie=aby svietili pri odomknuti a ci to niekto ma? Na ledkovych to vraj ide. Tak ak ma niekto, poradte.
habinho napísal:z vlastnej skusenosti viem aky je rozdiel medzi ccfl a led..mal som ccfl na halogenoch a teraz mam xenony s LED a rozdiel je neporovnatelny..tie led svietia nadherne aj cez den, nic prehnane, podla mna je to krajsie jak teraz co sa montuju na nove bava tie kruzky ako denne svietenie..na prilozenych fotkach si mozes spravit vlastny nazor..ccfl nemam odfotene aj so zapnutymi stretavackami ale nevyzeralo to moc dobre..a to, ze ziarivost LED je taka, ze skoro zatieni svetlo a neni dobre vidiet xenon je uplna hlupost, mozes posudit sam..
vsetky fotky su fotene za slnecneho dna, aby sa to dalo dobre porovnat..
PS: samozrejme na zivo je to este krajsie, takze zlate pravidlo, ze to treba vidiet nazivo..
lukas111 napísal:ahojte dneska mam v plane kupit AE dajte mi prosim vas nazor na tieto konkretne http://www.autotechnik.sk/diel/1681/angel-eyes-bmw-e46
lukas111 napísal:Dôležité upozornenie!!!
Angel Eyes krúžky plnia funkciu parkovacej žiarovky, preto nie je možné používať ich ako denné svietenie.
toto tam pise...ja by som rad nieco na denne svietenie
lukas111 napísal:skoda takze keby chcem mat kruzky musim zapnut aj stretavacky.....a asi by vyzeralo blbo mat zapnute biele led kruzky + zlte halogeny....to by som musel kupit xenonove ziarovky nie?