... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
Kubo320d
Autor témy
Auto: BMW 323CI :-)
Kraj: Žilinský

Re: E46 6rokov bez nastartovania

Štvrtok, 7. Júla 2011, 21:02

to je len u mna + ze je tak rozobrane co sa tyka kontroly karoserie kde vsade to bolo zvarane no uvidim co bude ci ho budem brat alebo nie

TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 7. Júla 2011, 21:45

Ked je dobrý klampiar a lakernik tak hovno zbadáš....najhoršie su skladačky....
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

Kubo320d
Autor témy

Piatok, 8. Júla 2011, 08:57

:smile:
Naposledy upravil/-a Kubo320d v Piatok, 8. Júla 2011, 09:02, upravené celkom 1 krát.

Kubo320d
Autor témy

Piatok, 8. Júla 2011, 08:58

ked je dobrý klampiar a lakyrnik tak aspon viem že robota nebude odfusovana a bude to dobre spravene a koľko áut sa s totalky dokázalo tak spraviť že to necítiť ani na jazdných vlastnostiach ako npr kamarát mal totalku na peugeote menili mu strechu komplet predok a zadné uloženie nápravy a to auto je tak spravene že by tomu človek ani neuveril je to všetko vecou odborníkov ktorý sa do toho pustia nie kazdy opravuje auta npr v jame alebo niekde pred bytovkou na parkovisku a strieka ho niekde v humne veľa ľudí odcudzuje burane auto no nik nikdy neriešil ako bolo buchnute ako a kde bolo opravovane a verim že mnohy z vas majú v minulosti rozjebane auto a buď to neviete alebo nechcete priznať a pri predani ste radi že ste sa ho zbavili a pol roka máte malú dušičku aby vám nevolal spet a nepovedal že auto bolo rozflakane na maderu ;)

ice.blade
Kraj: Bratislavský

Piatok, 8. Júla 2011, 09:12

ok, povedzme ze to chces kupit. dajme tomu ze ho ukecas na 3500 eur, poskladanie auta ta bude stat pol roka zivota minimalne pricom minies 1500 eur na plasty ktore boli poskodene pri demontazi, len 5 plastov na predok auta mas 150 eur... ak ti da majitel krabicu s dielmi tazko zistis ci k tomu nieco chyba alebo nie... nove nekupis lebo su drahe, z buraciek budes cakat a cihat 2 roky kym sa akurat take ake potrebujes vyskitnu... z motora bolo ukradnute turbo, a co este? budes tam mat vsetky kable, hadicky? vies to na prvy pohlad zistit? ak mal vsetky dielce poukladane vo vlhkom prostredi kde nesvieti slnko mozes pocitat s vymenou par lozisk a inych dielcov ktore lubia skorodovat ked sa nepouzivaju - nepremazavaju...

pozistuj si ceny a potom si to spocitaj s nakupom, s tvojou pracou, pracou elektrikarov (pochybujem ze ty natahas naspat elektriku auta ked ani nevies ako vyzerala struktura) a porovnaj si to s cenami takychto aut...

nechcem ti zle ale tu uprimnu sustrast som ti prial od srdca

cretino
Auto: ..kombik :)

Piatok, 8. Júla 2011, 09:39

Kubo, fakt to neber v zlom tieto prispevky - urcite ti hento auto nebude zavidiet nikto z nas lebo v tom utopis este X tisic €, nejaku tu stovku hodin trapenia, nadavania, ak to budes skladat sam doma po veceroch tak aj pocitu bezmocnosti.. nakoniec zistis, ze si si mal kupit nejake pekne funkcne auticko za 8-9 tisic € a tesit sa z neho. namiesto toho doskladas tuto "luntru" a ked uz zistis, ze rozpravocky boli sice pekne, ale realita je niekde uplne inde tak si otvor tuto temu a dobre si ju precitaj..

..vzdy cakaj to najhorsie pri podobnych projektoch, pretoze budes prekvapeny - skutocnost byva este o nieco horsia :D
F11 525d
E70 35d

TT-SIMIK
Auto: BMW

Piatok, 8. Júla 2011, 11:33

Chlapci táto téma nevedie nikam a toči sa stále dokola, kedže chlapec chce kupit a vie že chce,tak mi ho tažko presvedčíme, chcel rady, to sme mu dali a už je to len na nom,takže sa na to vykašlite, potom nás oboznám o výsledku,budeme zvedavý,ale teraz zbytočne nederte klávesnice..... :lol: :lol:
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

ice.blade

Piatok, 8. Júla 2011, 11:59

tak aspon si dajme tipy za kolko rokov a za kolko eur to chalan dokonci :D

moj typ 3 roky a vysledna cena 8000 eur v kolotocarskom pakete :D

auto111

Piatok, 8. Júla 2011, 14:40

Mal by to byt facelift ? Ked r.v je 5/2004. Lenze co vidim auto ma smerovky dole (vid predne blatniky). Tak neviem ....

eko.fresh
Auto: bmw
Kraj: Zahraničie

Piatok, 8. Júla 2011, 14:52

auto111 napísal:
Mal by to byt facelift ? Ked r.v je 5/2004. Lenze co vidim auto ma smerovky dole (vid predne blatniky). Tak neviem ....

Blatniky ma faceliftove (predna smerovka smerom dohora)
Inac moj nazor je ze tato kupa je cisty kolotoc

ice.blade

Piatok, 8. Júla 2011, 14:53

auto111 napísal:

ta foto nieje jednoznacna, blbo fotena, pri tom uhle fotenia sa faceliftove blatniky nemusia zdat faceliftove... tak isto bocna blatnikova smerovka neviem ci je umiestnena hore (facelift) alebo dole (predfacelift)... ale to nas trapit nemusi :)

michaltt
Kraj: Košický

Piatok, 8. Júla 2011, 20:55

ice.blade napísal:
ok, povedzme ze to chces kupit. dajme tomu ze ho ukecas na 3500 eur, poskladanie auta ta bude stat pol roka zivota minimalne pricom minies 1500 eur na plasty ktore boli poskodene pri demontazi, len 5 plastov na predok auta mas 150 eur... ak ti da majitel krabicu s dielmi tazko zistis ci k tomu nieco chyba alebo nie... nove nekupis lebo su drahe, z buraciek budes cakat a cihat 2 roky kym sa akurat take ake potrebujes vyskitnu... z motora bolo ukradnute turbo, a co este? budes tam mat vsetky kable, hadicky? vies to na prvy pohlad zistit? ak mal vsetky dielce poukladane vo vlhkom prostredi kde nesvieti slnko mozes pocitat s vymenou par lozisk a inych dielcov ktore lubia skorodovat ked sa nepouzivaju - nepremazavaju...

pozistuj si ceny a potom si to spocitaj s nakupom, s tvojou pracou, pracou elektrikarov (pochybujem ze ty natahas naspat elektriku auta ked ani nevies ako vyzerala struktura) a porovnaj si to s cenami takychto aut...

nechcem ti zle ale tu uprimnu sustrast som ti prial od srdca

=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
BC Racing,OZ Futura 19",AC Schnitzer TypeII 18",Powerflex FCAB,325mm fr. brakes,Electric fan+LF20 steering pump retrofit + many more
Lowered wagon - pribeh

auto111

Sobota, 9. Júla 2011, 06:44

No ako dopadla obhliadka auta ?

Demkowicz
Auto: E46 323 Ci cosmo
Kraj: Prešovský

Nedeľa, 10. Júla 2011, 11:30

ale maj rozum , cele som to tu prešmíroval a nechce sa mi verit ze niekto vobec uvazuje o kupe takeho auta za taku cenu... cely klub sa tu postavil proti tej kupe a ludia asi vedia prečo ; nechapem preco nedat dokopy este zopar stovák € teraz pred kupou a nesplasit auto ktore ma pravoplatne oznacenie AUTO [-X

Matussko1987
Auto: e46
Kraj: Nitriansky

Pondelok, 11. Júla 2011, 13:54

takých 1000e by sa možno za to opatilo dať !!!

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní