... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
auto111 napísal:Mal by to byt facelift ? Ked r.v je 5/2004. Lenze co vidim auto ma smerovky dole (vid predne blatniky). Tak neviem ....
auto111 napísal:Mal by to byt facelift ? Ked r.v je 5/2004. Lenze co vidim auto ma smerovky dole (vid predne blatniky). Tak neviem ....
ice.blade napísal:ok, povedzme ze to chces kupit. dajme tomu ze ho ukecas na 3500 eur, poskladanie auta ta bude stat pol roka zivota minimalne pricom minies 1500 eur na plasty ktore boli poskodene pri demontazi, len 5 plastov na predok auta mas 150 eur... ak ti da majitel krabicu s dielmi tazko zistis ci k tomu nieco chyba alebo nie... nove nekupis lebo su drahe, z buraciek budes cakat a cihat 2 roky kym sa akurat take ake potrebujes vyskitnu... z motora bolo ukradnute turbo, a co este? budes tam mat vsetky kable, hadicky? vies to na prvy pohlad zistit? ak mal vsetky dielce poukladane vo vlhkom prostredi kde nesvieti slnko mozes pocitat s vymenou par lozisk a inych dielcov ktore lubia skorodovat ked sa nepouzivaju - nepremazavaju...
pozistuj si ceny a potom si to spocitaj s nakupom, s tvojou pracou, pracou elektrikarov (pochybujem ze ty natahas naspat elektriku auta ked ani nevies ako vyzerala struktura) a porovnaj si to s cenami takychto aut...
nechcem ti zle ale tu uprimnu sustrast som ti prial od srdca