... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
cretino
Auto: ..kombik :)
Kraj: Bratislavský

Re: E46 6rokov bez nastartovania

Štvrtok, 23. Júna 2011, 16:11

hlavne sa nenechaj ojebabrat, lebo hento (rok jazdit, riesit komplet lak a nechat 6 rokov stat) by nespravil asi nikto.. nove to bolo urcite havarijne poistene, takze keby tam bola aj nejaka zrada, urcite to neostane takto stat roz.ebane v garazi ale by sa opravilo z poistky..

kupoval som uz par aut a rozpravocky predajcov su sice pekne, ale niekedy trosku na smiech :roll:
F11 525d
E70 35d

Kubo320d
Autor témy
Auto: BMW 323CI :-)
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 23. Júna 2011, 17:24

a ved kluuud chlapi [-( to je uz o niecom inom co tu vy zacinate rozoberat ja vam vas nazor neberem ja viem velmi dobre co bolo s tym autom no ak ho kupim a porobym tak si precitate pribeh no nebojte sa nebude to na ten sposob ze nikdy nebolo burane a prestriekane je len koli tomu ze bolo obite od kamienkov a drobnych skrabancoch pokusim sa zohnat aj fotky pred opravou toho auta ak vobec neake boli spravene :wink: chcem sa z niecim hrat pri niecom travit volny cas co ten chalan nemal a co sa tyka toho aby som nekupil macku vo vreci aj ked to tak vypada pojdem to pozret s chalanmi jeden opravuje motory dalsi klampiar a dalsi je elektrikar takze to bude pokryte a im neunikne velka chyba to ze bude neake relatko odpalene alebo ziarovka prasknuta to si nevsimnu ale to ze je odpaleny motor tak to zbada hned namiesto toho aby ste mi priali dobru kupu tak mi prajete pravy opak a ani nemate snahu mi povedat na co sa mam zamerat najviac co si nemam vsimat keby som tusil reakcie niektorych z vas tak to tu ani nedam do eteru pozrel by som to s chalanmi a o par mesiacov by som tu vycapil ze predam to a to no asi som to mal aj tak spravit a este nieco nik z vas nevie ako to bolo spravene ako to bude spravene a ked sa tu po roku objavi predaj kazdy v tom uvidi iba jedno byvaly vrak ktory poskladali a hned auto osocite a odradite kupujucich ktory si to nakoniec ties povedia a pritom to auto nikdy nazivo nevideli nikdy neviezli a pritom je lepsie ako 70% aut tu na fore no nevravim to priamo o tomto aute ale vseobecne a dakujem tym co mi chceli pomoct a napisali neake rady :wink: inak este nieco coskoro o tom aute budem vediet omnoho viac ako a to mozem smelo povedat polovica z vas :wink: a aby vas to tak strasne netrapilo co tomu autu je aj tak ak ho kupim tak to spomeniem v pribehu nebola to nehoda celna zrazka kotrmelce ale jama na ceste do ktorej tak vbehol ze urval napravu a ta mu skoro vosla az dnu ku spolujazcovi :(

patoe46
Kraj: Košický

Štvrtok, 23. Júna 2011, 19:06

a ty akoze mas vela casu????ty nepracujes?mas jedno bmw a vysolis peniaze za druhe aby si ho mohol z nudy skladat?

patoe46

Štvrtok, 23. Júna 2011, 19:09

lenže na tom aute si sa ani ty neviezol ako tu hovoris ved ako :D ....ja neviem ale pripadas mi cudny...hovoris tu ze to auto poznas ze si sa na nom viezol a podobne picoviny.....

Kubo320d
Autor témy

Štvrtok, 23. Júna 2011, 19:37

moment moment ja viem co bolo na tom aute poskodene dovod prestriekania dovod opravy a ja som nikde nepovedal ze som sa na nom viezol lepsie si to precitaj :wink: to nebolo mierene na to konkretne auto ale nad fylozofovanim ludi ked niekto auto predava pozor na to zle si to pochopil a ja pracujem no po praci sa nudim lebo chodim na mesacne turnusi a v praci koncim o 4tej takze casu a casu sa s tym hrat no byvaly majitel to dal opravit no ako on tvrdil nevie to poskladat skratka dlho stalo koli praci nemal nan cas a tak aj zabudol ako sa to sklada co je take zvlastne no budis mozno je to tak clovek nikdy nevie no na overovani auta sa uz pracuje takze ak papierovo bude sediet tak ako ma tak to bude ok len teraz tu jeden napisal velmi zauimavu otazku co by ma ani vo sne nenapadlo a vopred mu strasne moc dakujem ze preco nebolo opravene z havarijnej poistky ked bolo nove hmm tym padom je tu par moznosti ze preco zeby bolo kradnute? na to sa lahko pride zeby nemalo havarijnu? to pochybujem, alebo to auto nestoji 6rokov a nehoda sa stala po zruseni poistky takze mam dalsiu otazku na majitela super a este raz dakujem cretinovi :wink:

Kubo320d
Autor témy

Štvrtok, 23. Júna 2011, 19:59

ja potrebujem rady ako napisal Majo,lovec31,elaxes,cretino a nie rady dovolim si citovat :kto by iný striekal nové auto len tak z chujoviny?,tak vela stastia pri skladani toho "noveho" auta po lakovacke :D podla mna to bude vsetko o*eb a bola to buracka... toto boli uplne zbytocne informacie lebo kazdy normalny clovek sa spyta ako prve co s tym autom bolo :wink: a komenty od patoe46 mi strasne pomohli v tom na co sa mam este zamerat pri detajlnej obhliadke tohto auta dakujem tie 2 komenty mi pomohli #-o boli uplne najviac mimo cesty a tu sa bavime o autach nie o sukromnom zivote nato je facebook pripadne pokec :wink: dakujem za pochopenie a poprosim tych co chcu rozoberat moj sukromny zivot napiste mi ss :wink: TAK SKUSIM TO ESTE RAZ!!!! NA CO SA MAM ESTE ZAMERAT NA TOM AUTE?? DAKUJEM ZA ROZUMNE NAVRHY :smile:

BrunoSoprano

Piatok, 24. Júna 2011, 01:46

Kubo320d napísal:
ja potrebujem rady ako napisal Majo,lovec31,elaxes,cretino a nie rady dovolim si citovat :kto by iný striekal nové auto len tak z chujoviny?,tak vela stastia pri skladani toho "noveho" auta po lakovacke :D podla mna to bude vsetko o*eb a bola to buracka... toto boli uplne zbytocne informacie lebo kazdy normalny clovek sa spyta ako prve co s tym autom bolo :wink: a komenty od patoe46 mi strasne pomohli v tom na co sa mam este zamerat pri detajlnej obhliadke tohto auta dakujem tie 2 komenty mi pomohli #-o boli uplne najviac mimo cesty a tu sa bavime o autach nie o sukromnom zivote nato je facebook pripadne pokec :wink: dakujem za pochopenie a poprosim tych co chcu rozoberat moj sukromny zivot napiste mi ss :wink: TAK SKUSIM TO ESTE RAZ!!!! NA CO SA MAM ESTE ZAMERAT NA TOM AUTE?? DAKUJEM ZA ROZUMNE NAVRHY :smile:

kúp si ho,je to raketa . stíhačka :thumbup:

BrunoSoprano

Piatok, 24. Júna 2011, 01:56

Kubo320d napísal:

zameraj sa hlavne na kasňu,ako je striekané, a kde je striekané. zisti si akú má hrúbku laku akú kvalitu laku,či je dostatočne ošetrené protikoróznym náterom aj na kritických miestach miestach ,kde sa najčastejšie vyskytuje hrdza u E46, lemy, podblatníky, podbehy, spodok vozidla.... Lebo E46ky radi kysnú a hrdzavia predčasne ako druhé značky. A samozrejme na lícovanie karosérie,či nie je krivá,zkrížená .... Hlavne na kasňu sa zameraj. Motor lahko vymeníš,ale ak je raz kasňa na P-čko,tak už si nepomôžeš... S motorom pravdepodobne nebude nič ,kedže je to diesel,spaloval naftu,tak by mal byť zvnútra mastný a nafta je antikorózna. takže len zistiť,či nie je zadretý,potočením klukou... Najlepšie by bolo ,ak by si spísal zmluvu na skryté závady ,na čo máš nárok ... Asi tolko ti poradí každý... Ak to zložíš a spojazdníš, tak máš 200koňovú raketu za 4000€ :) ale rátaj ešte 1000 až 2000€ investície prinajhoršom

Kubo320d
Autor témy

Piatok, 24. Júna 2011, 05:22

je striekane na kompletku úplne všetko a použil farbu co sa začala používať na m5 aspon tak to tvrdil co sa týka nastreku ten som detailne este neriešil iba na malých plochách ked som pozeral akej je vlastne farby no a s tou zmluvou to budem určite riešiť sam mi tvrdil že to auto šlo takže ak to nebude chcieť podpísať tak sa prezradí že s ním bolo niečo vážnejšie a ďakujem za ďalšiu dobrú radu :-)

Ľuboš PP
Auto: BMW 320d E46
Kraj: Prešovský

Piatok, 24. Júna 2011, 14:45

ja si myslím, že on ti rozpráva rozprávočky a ty ako malé dieťatko mu všetko pekne papáš...
Že farba kt. sa používala na M5... :mrgreen: Prepac, ale znie to divne...
Moj názor, že to bude pekné lego a možno to niekedy pojde, ale dokopy ta to bude stát tolko, že by si si kúpil za to facelift 330d #-o
BMW E46 - 320d - červená

Kubo320d
Autor témy

Piatok, 24. Júna 2011, 15:20

ak mi rozprava rozpravocky tak na to chalani pridu lebo velka vec sa zakryt neda a aj ked to vezmem tak budem poisteny zmluvou co sa tyka nefunkcnosti dielov co zataji takze aj tak to budem mat cierne na bielom to ze nepodpise ze je npr motor plne funkcny tak to bude hned znacit ze s nim nieco je a ked to podpise ze je dobry a ja zistim ze je zapeceny tak mam na to papier takze tak :wink: koli tomuto som tuto temu zakladal aby som dostal rady aby som bol nad nim a aby som mal ja navrch pocas predaja a nie on :wink: viem ze by ste mnohy do toho nesli ale tak to poviem co ak s tym autom po tej oprave tej napravy uz fakt nic nieje co ak ho naozaj treba len poskladat? nik nevie a preto sa hrame na kriminalku aby sme odkalili v com ten chalan klame a ci vobec klame ake chytaky sa nanho daju pouzit aby sa zamotal a odhalil sa ze klame no ak to auto bude fakt ze OK tak som vyhral no ak nie zachrani ma papier :wink:

patoe46

Piatok, 24. Júna 2011, 18:26

ja ti poviem len jedno-kazde auto ktore je rozobrate na cucky bud po havarii alebo po lakovani nezlozis na 100percent tak aby vyzeralo ako z vyroby....a viem o com hovorim takze by som sa na to vyjebal za tie love co das este do auta a o ti hovorim ze tam love urcite budes musiet dat a nie malo plus tych 4tisic za auto....to si kupis uz take iste a nie skladacku

Kubo320d
Autor témy

Piatok, 24. Júna 2011, 20:04

myslis ze to bude stat az 6000e to zlozenie ked to ma kompletny interier? ano pocitam s tym ze to bude nieco stat ale neverim tomu ze az tak moc :-k

patoe46

Piatok, 24. Júna 2011, 20:13

vies co mne je to jedno....koncim s touto temou :D

Kubo320d
Autor témy

Piatok, 24. Júna 2011, 20:22

ok aj tak si mi nenapisal nic podstatne co by mi pomohlo :D

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 11 neregistrovaných