... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
cretino
Auto: ..kombik :)
Kraj: Bratislavský

Re: E46 6rokov bez nastartovania

Pondelok, 27. Júna 2011, 17:41

este jednu radu by som si dovolil.. nespoliehaj sa na to, ze co mas na papieri je sväte.. ja mam na papieri projekt z ktoreho je velke hovno a pritom jeho hodnota je v cislach, z ktorych by som si mohol kludne kupit dalsie pekne Mko :roll:
ked do toho chces ist tak to chod pozriet s odbornikmi, viac ludi = viac svedkov, stiahni ho na cene este o nieco a ked to bude OK, tak mas o zabavku k zapadu slnka postarane a mozes po veceroch skladat..
F11 525d
E70 35d

Kubo320d
Autor témy
Auto: BMW 323CI :-)
Kraj: Žilinský

Pondelok, 27. Júna 2011, 17:46

ano dakujem no urcite budem stahovat na cene uz len preto ze nema turbo predny naraznik a este jedna vec co ma napadlo ako to je ked je odhlasene kolko by to stalo nanovo ho prihlasit? lebo aj to budem musiet neak este zjednat a uplne ma chapes o co mi pri kupe tohto auta ide je lepsie vrazat do auta a robit to s potesenia ako sediet v krcme a hrat automaty :D

patoe46
Kraj: Košický

Pondelok, 27. Júna 2011, 17:49

pytal si sa ma ze ci to bude stat az 6000euro a teraz uz pises ze nema turbo ani predny naraznik a to sme len na zaciatku :D

Kubo320d
Autor témy

Pondelok, 27. Júna 2011, 18:08

to ano berem ale to niesu az tak ukrutne ceny za tie diely aby to stalo 6000e a aj keby neake cidla odysli co je dost mozne neake hadice popraskane a neake tesnenia ale kabelaz ma kompletnu interier taktiez motor je kompletny samozrejme okrem turba a napravy ma nahodene tam akurat geometriu spravit a skontrolovat to a vsetko si budem robyt sam okrem zalozenia motora lebo na to nemam priestor ale ostatne je to skladacka a ja mam rad vyzvy a je jasne ze bez pomoci to bude tazke a preto som tu a budem rad ked mi ludia z BMWklubu budu pri tom pomahat no vysledok bude krasny :smile: a urcite to nafotim je to naozaj krasna farba na este krajsom aute tesim sa na to a jasne ze to bude mat neaku skrytu vadu ale ja to tak poviem risk je zisk ja to skusim prinajhorsom ho dam na diely a nieco sa mi s toho vrati skratka je to take ze keby som mohol pouzit zolika 50:50 tak ho pouzijem no aj tak cakam na verdikt chalana co ma uz par takto rozobranych aut zasebou a dokonca aj take opravy ake boli na nom vykonane len to musi vidiet

auto111
Kraj: Trnavský

Pondelok, 27. Júna 2011, 19:37

Drzim palce,

ale je tu velke ALE. Do relativne starsieho auta ktore nie je vadne (!!) a nic mu nechyba das (na diely) 1000 az 2000 Eur ani nevies ako. Co je ak som spravne pochopil cely tvo jrozpocet na opravy. No a tebe chyba predny naraznik, turbo, nevies ako je na tom motor a to som sa nezmienil o dalsich milion drobnostiach na aute. A este ani nevies ci je auto prihlasitelne (kvoli tech. stavu ci napr. stavu identifikatorov VIN).
Totiz na jazdenom aute mozes vymenit vsetko a moze ta to stat neuveritelne peniaze (od 10000 Eur bezproblemov vyssie) - ide len o to v ako dokonalom stave to auto chces mat.
Sam mam tiez BMW (E46) a chcem ho mat v *extra* *velmi* dobrom stave. A to radsej nepisem kolko som do auta investoval.

Ked do toho chces ist zober si na obhliadku auta ludi co sa naozaj vyznaju (a nielen si to myslia) a po obhliadke (nech je jej vysledok akokolvek pozitivny) si nechaj tyzden na kludne rozmyslenie ci sa to oplati.

Kubo320d
Autor témy

Pondelok, 27. Júna 2011, 21:39

je to auto co ma najazdene 78000km ano mate pravdu je to risk a je mozne ze to bude stat viac ako moj rozpocet no buduci tyzden chcem ist auto este raz omrknut este z chalanom co ma servis a je v tom fakt dobry servisuje mi moje bmw a nema s nicim zatial problem vela aut slo cez jeho ruky a ja mu verim no a pozrem uplne vsetko nahadzem si do mobilu vsetky diely co su na tomto aute a pojdem pekne diel po diely potrebujem zistit co vsetko chyba lebo co sa tyka zachovalosti interieru tak tam nieje o com a na skryte vady je zmluva a ak tomu autu nic nebude chlapik nebude mat problem tam struhnut jeden podpis a tym by som bol s casti poisteny no samozrejme ten motor chalani skontroluju takze tak no uvidim este niesom 100% rozhodnuty a vsetko si to este po obhliadke dam dokopy a az potom dam verdikt a ked bude auto u mna tak uzatvorim tuto temu a zrejme zalozim dalsiu skladanie e46 :D

karcis
Auto: BMW330XD,S.Toledo II
Kraj: Trenčiansky

Nedeľa, 3. Júla 2011, 13:18

Kubo320d napísal:
je to auto co ma najazdene 78000km ano mate pravdu je to risk a je mozne ze to bude stat viac ako moj rozpocet no buduci tyzden chcem ist auto este raz omrknut este z chalanom co ma servis a je v tom fakt dobry servisuje mi moje bmw a nema s nicim zatial problem vela aut slo cez jeho ruky a ja mu verim no a pozrem uplne vsetko nahadzem si do mobilu vsetky diely co su na tomto aute a pojdem pekne diel po diely potrebujem zistit co vsetko chyba lebo co sa tyka zachovalosti interieru tak tam nieje o com a na skryte vady je zmluva a ak tomu autu nic nebude chlapik nebude mat problem tam struhnut jeden podpis a tym by som bol s casti poisteny no samozrejme ten motor chalani skontroluju takze tak no uvidim este niesom 100% rozhodnuty a vsetko si to este po obhliadke dam dokopy a az potom dam verdikt a ked bude auto u mna tak uzatvorim tuto temu a zrejme zalozim dalsiu skladanie e46 :D

Nehnevaj sa. Ale mam otazku! Ake drogy beries??? :-k
E46/BMW 330XD -touring, M-packet/Chrome-papket,

Seat Ibiza III. SPORT 1,9/81KW + čip

Benzín je do kosačiek-nafta do auta:).

Drac1k
Auto: tri

Nedeľa, 3. Júla 2011, 15:48

chlape,mne to pripada ako keby si to auto chcel len kvoli tym posranym 78000km ... #-o
ale tak tvorime jeden klub a preto ti ako spravny klubak drzim palce a zelam hlavne pevne nervy! :wink:
Obrázok
Môžem yebať tie vaše dymiace diesle s kruťákom jak kamión..
Novšie nie vždy musí znamenať lepšie..
e46 323i ex
e91 330xi N52
e92 335xi N54
g31 540ix B58

michaltt
Kraj: Košický

Utorok, 5. Júla 2011, 00:11

nejaky si domotany chlape. mas bmw ale pytas sa tu na ptakoviny. ides kupit auto bez turba a naraznika za 4000e,prelakovane atd. na tvojom mieste by som sa na to vy... lebo aj to nepojde tak ako by malo. Mas velke oci ale realita je ina.Lenze ked to kupis a zacnes do toho liat stovky eur tak sem uz plakat neprides. To radsej nasetri viac a kup nejaky ultracuker a toto nechaj stat tam kde stoji :roll:

Kazdopadne ak sa do toho pustis tak vela stastia, budem verne sledovat tvoj pribeh
BC Racing,OZ Futura 19",AC Schnitzer TypeII 18",Powerflex FCAB,325mm fr. brakes,Electric fan+LF20 steering pump retrofit + many more
Lowered wagon - pribeh

Kubo320d
Autor témy

Streda, 6. Júla 2011, 20:45

pani takze zajtra ak sa nic nezmeni tak pojdem toho tatosa omrknut a chalan mi hned povie ci ano alebo nie a ak ano tak ho budem zrejme uz buduci tyzden brat a tym padom ukoncim tuto temu a pustam sa do prace na aute a na pribehu :wink:

Kubo320d
Autor témy

Streda, 6. Júla 2011, 20:56

:D dakujem no pri obhliatke budem brat aj tie zapozne veci co ste pisali nejdem do toho tvrdohlavo a chcel som rady a nazory inych takze ich aj vyuzijem a strasne silno porozmyslam a dam si to v hlave uplne doporiadku stale je to 50 na 50 takze tak :smile:

birki
Auto: 540iA touring

Štvrtok, 7. Júla 2011, 14:20

a dovod ze to nema predny naraznik a turbo je aky ? ako ti vysvetlil tento fkat predajca ?:)
www.mojnemec.sk
co das to dostanes
Vymenim sekundove lepidlo za 3oj sekundove lepidlo , zn: nestiham lepit

Kubo320d
Autor témy

Štvrtok, 7. Júla 2011, 20:24

je to dost realne to vysvetlenie vlamali sa mu do garaze a kapotu naraznik a turbo ujebali no kapotu akymsi zazrakom mu doniesol neaky chalan co vedel ze mu to ujebali asi neaky kamos neviem neriesil som to a urcite by padla otazka ze preco nevzali viac tak hned odpoviem motor a karosarske diely mal v inej garazi

ice.blade

Štvrtok, 7. Júla 2011, 20:28

chalan keby si ty vedel do coho sa pustas... podla toho co tvrdi predajca ma auto ktore bolo na svoj vek v top stave, preco nan daval novy lak? preco ho rozobral do srobika aj s motorom? to sa bezne robi ze sa cele auto vykucha strekne zvonka znutra a ide sa skladat? to auto muselo byt prevarane! inak by nebol dovod striekat vnutrajsok... necudoval by som sa keby tsm nebol ten motor co tam mal byt... mozno totalka z nejakej 99ny kasna a prerabka celolakom a prehadzanim komponentov... a za to chces dat tie peniaze? plus vela penazi nechas na dorobeni auta... ja mam svoje len v miernej uprave rozobrate viac ako pol roka a stalo to nemale eura

http://bmw-rad-3.autobazar.eu/330-d-id2475095.html neskutocne zle sa na to pozera

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 13 neregistrovaných