Páni a toto je to z čoho mám nervy. Predajcovia netušia že napr. 320i je 6 valec ale 320d je len 4 valec a ja mám práve 320d 110kw a neni boha pochopiť ktorá by mi vlastne pasovala... predávajú dve varianty ak nerátam tretiu na M3. prvá varianta je pre VRAJ 4 VALCE 316i a 318i a dokonca aj pre 320i čo už je 6 valec čo neviem či o tom vedia tí predajcovia. a ešte poznámka že nepasuje na td ... to asi myslia teda diesel hoci divné označenie skôr teda len skratku asi mysleli turbo diesel

.... no to nevadí .. a tak teda kuknem druhú variantu a tá je vraj na 6 valce vrátane "td"

no a čo ja keď mám 4 valec ale diesel? Asi si vytrhám všetky vlasy. Z jedného espohu boli z toho tak v p1či že proste povedali že na taký typ nemajú ... a myslím si že mali len sami nevedia o BMW ani hovno. Tak prosba na Vás niekoho kto má moju motorizáciu e46-ky a prekvapivo má nejakú rozperu ktorá mu pasuje ho žiadam o radu kde sa mám postaviť a kedy sa mám postaviť aby mi asi spadla z neba asi alebo čo lebo už ju zháňam pol roka a dochádza mi šťava na toto. vopred díky moc pre toho kto mi dá jasnú odpoveď bez nejakých obkecov že mi je to na nič a podobne. A ešte niečo... nech je to čo najlacnejšie

Niekde predávajú tie rozpery od 32 eur a niekde som dokonca videl 75 a pritom je to furt tá istá poondiata hliniková trubka dlhá asi jeden meter takže nemienim dať nejakému dlhoprstému predajcovi o 50 eur viac ak nemusím :) PS: Je mi jedno či je staviteľná alebo nie hlavne nech do riti pasuje. DIKY MOC