... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
BrunoSoprano napísal:no už ju mám aj ja z bmwstyle.sk, som pozeral dnes jak buk,našteloval som ju a teraz do 90 stupňových zákrut zabáča pohotovo,úplne ztuhol predok,je to cítiť,hlavne teraz na 195/60r15 zimných na 225kách letných to musí cítiť ešte viac. dlší rozdiel, zákrutu čo som bral ledvom v 100vke ,tak teraz preletím v 120tke vpohodičkeLen treba dávať pozor na zadok,lebo sa mi zdá,že ide Láhšie do šmyku
![]()
![]()
nechcel som tomu veriť,že taká hliníková somarina niečo pomôže ,ale teraz verím.lebo keď som ju pevne dotiahol a našponoval ,tak je dosť taká pevná. určite by som zainvestoval aj do drahšej nejakej racingovej, však táto je z hliníka a je to stabilnejšie ,je to cítiť, len sa netreba báť ísť aj do šmyku s autom,keď ho máte v ruke. Vtedy som zistiil,že je to o kus lepšie.
DrakulaVladimir napísal:
by ma zaujimalo ako si dal r15 na e46![]()
![]()
![]()
Avenger napísal:ja mam tiez zimaky r15, vozis sa jak v sedme...ale furt musis mysliet nato, ze ked ta predbehne daka plechovica tazko sa s nou ponahanas ked ti to v zakrute nedrzi
TT-SIMIK napísal:Určite áno........nieje to len na krásu......lepšia tuhost kasne, v kolajách kde som chodil 100 viem ist 150.......
BrunoSoprano napísal:
nič sa neboj,drží jak prilepené,treba kvalitné zimné 15násky obuť 195/60 alebo 205/60 a sportpaket podvozok+ rozpera a podrží dobre v zákrute aj na 15náskach,ked sú značkové a kvalitné a nie sú muc opotrebované ,horšie ked narazíš na ľad v zákrute :-)))
BrunoSoprano napísal:
nič sa neboj,drží jak prilepené,treba kvalitné zimné 15násky obuť 195/60 alebo 205/60 a sportpaket podvozok+ rozpera a podrží dobre v zákrute aj na 15náskach,ked sú značkové a kvalitné a nie sú muc opotrebované ,horšie ked narazíš na ľad v zákrute :-)))
skoki napísal:
to nemozes myslet vazne, ja som tiez daval rozperu a teda ziadny velky rozdiel to nie je, urcite to pomoze v hranicnych situáciach kedy sa ti nebude az tak krutit kasna a menit geometria, ale ze vdaka nej mozes ist o 50 viac
RIO_BMW napísal:Z BMW style ste si objednali tú rozpernú tyč na 320d,tam uvádza, že to nieje pre 4-valce,ale pre 6valce, ale e46 320d 100kw neni 6 valec, či ?
![]()
![]()