... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
Ferinoza napísal:boh vie co jej tam ukazoval vedla motora... ak tam mal nieco podobne tak tie valceky ... to mohli byt ventilatory takto presne tuto chybu som tu za posledne @ mesiace risil 3 krat...
najlepsie keby to mala v povodnom stave a odpojila len toho jezka po jazde alebo z nabitou baterkou a ak by na druhy den nastartovala bolo by to vnom na 100 percent ...
alfi666 napísal:
......tipujem, ze predohrev...
TT-SIMIK napísal:
Netreba zabudnúť,že ten ježko sa nachádza inde na E46(na šasi kurenia v motorovom prestore a samozrejme záleží aj od druhu klími) a inde na E39(pri spolujazdcovích nohách,v ľavo pri stredovom tuneli pod prístrojovkov).........
TT-SIMIK napísal:No aj podla bmw fans je to na ventilátory a tak isto som to aj pozeral.....aj v mojej múdrej knihe Jak na to to je tak ako hovorím....
Maťásek napísal:Mne to v poslednej dobe robí čím ďalej tým častejšie... V E46 ho teda nájdem pod kapotou pri kúrení? Keď odpojím šteker nebude RJ vyhadzovať nejakú chybu?
Maťásek napísal:Mne to v poslednej dobe robí čím ďalej tým častejšie... V E46 ho teda nájdem pod kapotou pri kúrení? Keď odpojím šteker nebude RJ vyhadzovať nejakú chybu?
Ferinoza napísal:
kazdopadne je podla man takato vec v tom aute zbytocna sluzi len na to aby do vetraku neslo napatie priamo z klimatroniku ale cez jezka...