... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
Ferinoza napísal:Prepacte za gram. chyby ale ponahlam sa ...
alfi666 napísal:
Pekny popisnezostava mi nic ine len suhlasit
.. a inak.. ziadne do oci bijuce gram. chyby som si nevsimol
Rudkoo napísal:Pekne si to napísal, akurát napetie pri volnobehu može byť od 13,8 a pri zvýšení otáčok Max 14,4.. ostatné može byť
Martuš napísal:Teraz som doniesla autíčko domov, že vraj na vine bolo niečo s kúrením. Mechanik mi ukazoval niečo pod dvoma valčekmi vedľa motora, asi to bude ten predradený odpor kúrenia ako tipoval Ferinoza. Odpojil to, a hotovo. Môže to tak byť,alebo to opraviť a nazad zapojiť? Môže to tak ostať? Som zvedavá či ráno naštartujem, a či na lyžovačku si nezoberiem so sebou aj náhradnú baterku pre istotu,...
Rudkoo napísal:
V e46 je ježko vo vnutri kurenia ..
Vedľa motora može byť napr ventil kurenia ale pochybujem že ten by bol pripojený priamo.
Martuš napísal:Teraz som doniesla autíčko domov, že vraj na vine bolo niečo s kúrením. Mechanik mi ukazoval niečo pod dvoma valčekmi vedľa motora, asi to bude ten predradený odpor kúrenia ako tipoval Ferinoza. Odpojil to, a hotovo. Môže to tak byť,alebo to opraviť a nazad zapojiť? Môže to tak ostať? Som zvedavá či ráno naštartujem, a či na lyžovačku si nezoberiem so sebou aj náhradnú baterku pre istotu,...
Martuš napísal:Zajtra otvorím kapotu a pokúsim sa odfotiť čo mi ukazoval, že odpojil. Vďaka za pomoc.