... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
Miro528 napísal:Bohuzial asi nic ine ti nezostava len vymenit vsetky snimace ,cistenie im moc nepomoze (velmi male percento ze to bude len kontakt na svorke)ked ti hlasi diagnostika ta vymen a hotovo ,co nadtym spekulujes
Milosss napísal:ehm pochybujem ze 328i ide na naftu
skusil by som startovat na 2 krat, 1 ze len co zapnes klucik a hned budes tocit, a 2 krat tak ze zapnes klucik do 2 polohy, povrci cerpadlo, vypnes, pak znova, pak znova ci dokaze cerpadlo natlacit benzin, pokial nastartuje na druhy krat omnoho lepsie ako na 1, tak je pravdepodobne to cerpadlo v haji, ak sa mylim opravte ma.
skusil by som startovat na 2 krat, 1 ze len co zapnes klucik a hned budes tocit, a 2 krat tak ze zapnes klucik do 2 polohy, povrci cerpadlo, vypnes, pak znova, pak znova ci dokaze cerpadlo natlacit benzin, pokial nastartuje na druhy krat omnoho lepsie ako na 1, tak je pravdepodobne to cerpadlo v haji, ak sa mylim opravte ma.
Black napísal:
Takze isiel som som vyskusat to startovanie podla toho tvojho navodu. Takze 1. Isiel som stratovat hned necakal som kedy pozhasinaju kontrolky a nechytilo. 2 Dal som kluc do polohy 2 a pockal som kedy dotaha cerpadlo potom som siel nastartovat a nic len tocilo a po chyvili odpalilo. 3 dal som kluc do polohy 2 zase som pockal a uz chytilo hned. Tak bude to tym slabym tlakom paliva?
P.S. Rozmyslam ze si kupim daku prisadu do benzinu co ma nejake cistiace ucinky mozno sa to umudry ci je to zbytocnost?
Rudkoo napísal:snimače si daval origo alebo nejaké náhrady?
pokilal ti diagnostika ukazuje že je zle tak tomu ver...
Aj keď teple štarty budu problem v niečom inom, možu to byť sviečky , benzin vaha vzduchu ...
Rudkoo napísal:po výmene si vymazal chyby a znova načítal? a aká chyba tam ostala vieš mi polať ten log z carsoftu? alebo to sem vypíš...
Ked je teplý motor a zapneš kľúčik počuješ palivové čerpadlo? nemáš tam nejaký dorábaný alarm napojený na čerpadle??