No patral som a neviem ci nebude toto moj problem s vanosom su to nejake kovove O kruzky

A tu je preklad cez google zo stranky
http://www.beisansystems.com/ Uz som riesil stade tie O kruzky a teraz to vyzera na tie kovove O kruzky. Nic ine ma uz nenapada co to moze sposobovat
Príznaky
Autá zážitok:
Celková strata z krútiaceho momentu i sily, hlavne v nižšom rozsahu otáčok, < 3k. Bogging potom pumpovanie v 3k RPM. Nerovný rozvod energie a RPM prechod. Rušňové váhania v nižšom rozsahu otáčok, < 3k. Hlasnejší nečinné a nespojité otáčky pri chode naprázdno štikútajú. Obtiažne vzlet. Pokles výkonu a bahnitosť keď AC na. Zvýšená spotreba paliva.
Opravovanie prepravovať-ústa pečate poskytujú:
Kombinéza množí sa krútiaci moment i sila, hlavne v nižšom rozsahu otáčok, < 3k. Rezolúcia bahnitosti potom pumpovanie v 3k RPM. Hladké dokonca konkurzné rozdelenie sila a RPM prechod. Rezolúcia rušňových váhaní v nižšom rozsahu otáčok, < 3k. Tichý nevyužitá nečinný. Hladké jednoduché vzlet. Zvýšte výkon keď AC na. Zmenšená spotreba paliva, ~10%.
Autá s M52TU stroj (98/99-00) skúsené chladné počasie studený štart povaľuje sa kodŕcať a možnú maštaľ.
V niektorých prípadoch rušňový počítač zgeneruje kód poruchy. Kód je bežné spojený s prepravovať-ústa výtlačná strana. To je kvôli silnej jari v prepravovať-ústa výtlačné valcové ktoré vojská piestnica von. Kódy poruchy zahrnú:
P1520 (BMW 104, 0x68): B (výfuk) poloha vačkového hriadeľa aktivátor (poruchová referenčná hodnota).
P1523 (BMW 106, 0x6A): B (výfuk) poloha vačkového hriadeľa aktivátor tesný alebo rozkývaný (mechanicky lepený).
P1397 (BMW 18, 0x12): Stýkačové snímač pásky B (výfuk) kruh.
Výfukový vačkový hriadeľ snímač pásky (CPS) je všeobecná chyba. Ale ak nahradzujúce odsávanie CPS (w/ OEM CPS) nepracuje potom je podobné prepravovať-ústa chyba.
Na 01+ M54 & M56 motorové gondola kódy P1520 & P1523 boli odstránené. Tak kód P1397 zdá sa.