... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
BlackRider napísal:No zajtra idem na diagnostiku bo dnes zas po dlhsej dobe sa mi to stalo som zvedavy co ti majstri tam zistia. Inac vzdy ked som tam bol na diagnostike tak mi tam vyhadzovalo ze mam vadny termostat a pritom vsetko ide ako ma hmm tak potom im mozem verit stou diagnostikou
patres napísal:Sak a co ti povedal clovek co ti robil diagnostiku?
BlackRider napísal:Takze som po diagnostika cca 50min = 30euro. Samozrejme mi to vyhodilo chybny termostat ako vzdya ohladom mojho problemu je zevraj toto citujem
DME - 12 Signal Nockenwellengeber auslass (OBD II: P1397 ,EUIII: P0340 ) keine signal
DME - 41 Signal Nockenwellengeber Einlass (OBD II: P0340 ,EUIII: P0340 ) keine signal
Zeby boli v haji obidva snimace
bona1 napísal:Ahoj.mali sme taky podobny problem na 320i s vanosom,ale na E36,tazke starty,obcas len po 5 minutach,lenivy motor,atd.Mali sme kopu chyb na snimaci polohy vacky,a aj nam to ukazovalo divne hodnoty.ohmicky bol ok,ale sme to vymenili,origos siemens,ale nie od bmw,cena asi 2 az 2,5 tisica po starom, a bolo po probleme.
Ale moze to robit aj hlavny snimac otacok na remenicy,to som uz menil na E39ne.zhodou okolnosti 520i.
RacerSK napísal:ahojj![]()
...mam presne taky isty motor a auto ako ty E46 328i...od zaciatku sa mi zda ze auto je nake lenive......bol som na diagnostike kde mi ukazalo vadne cidla z tvojho obrazku....C 5 a C 18 .....auto sa prejavovalo...sem tam to skapalo,,, ked si sa chcel rozbehnut a hlavne jemne na spiatocke. Po vymene cidiel , dal som FEBI, auto prestalo skapinat ale lenivost sa moc nezlepsila,,,myslel som ze to bzde VANOS -reagoval som aj na tvoje prispevky- pisal som ti ze dam otestovat motor V BMW nech mi potvrdia problem s VANOSOM.. namiesto toho mi bolo povedane ze auto ma chudobnu zmes ...takze teraz cakam na kompletne pretesnenie sannia cez podlakove hadice a a ventilked to pomenim tak zopakujem diagnost....v BMW ...ci to bude OK.....asi ma uz porazi
![]()
PS...tie cidla co popisujes su snimace polohy vacky jedno sanie a druhe vyfuk...to len tak
Rada pre teba.....chod na diagnostiku do AUTO MOTIV ....ja som tam nechal na posled 24 eciek ...max . spokojnost...na rozdiel od AWT....
RacerSK napísal:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Precitaj si toto co som ti pisal plus....
na to ci su to tie cidla na ob. c. 5 a 12 si sa mal opytat po tej diagnostike
ja som ich menill .........a na druhej diagnostike to boloOK![]()
![]()
![]()
BlackRider napísal:
A co teraz mam si dat vimenit obidve tie cidla? poradte niekto PLS
P.S. Su to tie cidla na obrazku c.18 a c.5 ? bo si to chcem objednat ale nie v bmw a potrebujem mat 100% istotu ci su to oni
mirec napísal:
Nazdar, tiez mam taky isty problem, tazko mi startuje a auto zhasina na volnobehu. Dnes som bol na diagnostike a vyhodila mi zavadu snimac polohy vackovej hriadele. U mna to je snimac sacej vacky, cize 18. snimac stoji 88 eur v bmw. Odkial to budes zhanat ty?