... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

bmwtt.sk

rusakko77
Autor témy
Auto: BMW 320D, E46 r.v.99
Kraj: Zahraničie

Re: E46/320D r.v 1999, repas v Kosiciach?

Piatok, 12. Marca 2010, 22:05

semtex napísal:
skusal si to dotankovat??:-))

mam tam 2/3 nadrze, nafta z OMW + aditivum, v tom to asi nebude, priznaky uplne rovnake ako minule

Užívateľov profilový obrázok
semtex

Piatok, 12. Marca 2010, 22:48

daj plnu....
Na keru picu si seci jebete tie prijebane fotky cez celu stranu do podpisov...jebat take forum, kde musim preskorlovat celu stranu kvoli trom prispevkom!!!!pojebte sa!!!

rusakko77
Autor témy

Pondelok, 10. Mája 2010, 16:45

ZNOVA TO ISTE !!!!!!!!!! ZASTRELTE MA!!!!!! Po cca 2500 najazdenych km mam znova rovnaky problem, znova vzduch, nemate pls niekto nejaky tip? uz som zufaly :(, asi si dam havarijnu a drbnem s tym do stromu ....

Hyri

Pondelok, 10. Mája 2010, 17:30

daj plnu nadrz a napis ci to spravi zase. ale uplne doplna.
Bmw E39 530D ///Jebat Paket
Ex Bmw E39 540iAG ///Mrdka paket
Ex Bmw E39 530D ///M Paket
Ex Bmw E36 325i Nic paket drift king :D

rusakko77
Autor témy

Pondelok, 10. Mája 2010, 17:38

Hyri napísal:
daj plnu nadrz a napis ci to spravi zase. ale uplne doplna.

no vzduch uz tam je a nenastartujem ani startovacim sprejom, tak teraz neviem co s tym, ako sa ho zbavim?

Hyri

Pondelok, 10. Mája 2010, 19:12

tak daj viac. kam ho striekas ?
Bmw E39 530D ///Jebat Paket
Ex Bmw E39 540iAG ///Mrdka paket
Ex Bmw E39 530D ///M Paket
Ex Bmw E36 325i Nic paket drift king :D

rusakko77
Autor témy

Pondelok, 10. Mája 2010, 19:59

Hyri napísal:
tak daj viac. kam ho striekas ?

striekam to dobre, mam to odpozorovane :), len neviem kolko si toho mozem dovolit, nech nieco nepototo, ale skor by som chcel najst konecne kde je problem, lebo ma to neskutocne stve

asean
Auto: BMW 320D touring
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 13. Mája 2013, 14:57

Zdravím vás. Mám podobný problém. mám 320 d (e46) 2002 110kw .. Auto šlapalo bez problémov dlhú dobu...či zima , či leto .... teda okrem malých tech. a mech. vecí .... teraz sa mi však stalo, že mi pri jazde zhasol motor . Štartér točí no motor nenaskočí. Viem že na túto tému je tu dosť popisov , príspevkov , ktoré som si samozrejme prelúskal a ďakujem za ne , lebo som bol trošku v šoku čo mi na tento problém povedal servisák , bez toho aby čokoľvek urobil, alebo sa na auto aspoň pozrel . Povedal "100% vstrekovacie čerpadlo , cena cca 1200 e plus robota". Hm
Pozrel som teda postupne veci , ktoré sa pozrieť dajú ... poistka, relé ..odšrouboval som kryt pod vodičom a skúsil či čerpadlo točí .. vetšinou je počut aj ked sedim v aute ale pri otočení klúčika do polohy dva sa vždy rozbehlo a keď natlačilo palivo tak stíchlo ... no teraz toči stále (klúč v polohe dva) ...neviete mi poradiť či to tak má byť , alebo je problém niekde ešte pred čerpadlom ?...myslím tým niekde od nádrže?... objednal som nový palivový filter a podla vašich príspevkov začnem tam , ale ak mate nejakú ďalšiu radu, budem za ňu veľmi rád . Vďaka
Ešte jednu vec ..... keď budem skúšať či čerpadlo tlačí palivo a odpojim z neho hadičku , treba druhu stranu zaštipcovať aby nafta z druhej strany nevytekala ? ... aj pri výmene filtra treba zaštipcovať jednu aj druhú stranu?

fox1k
Auto: BMW
Kraj: Žilinský

Pondelok, 13. Mája 2013, 15:11

asean napísal:
Zdravím vás. Mám podobný problém. mám 320 d (e46) 2002 110kw .. Auto šlapalo bez problémov dlhú dobu...či zima , či leto .... teda okrem malých tech. a mech. vecí .... teraz sa mi však stalo, že mi pri jazde zhasol motor . Štartér točí no motor nenaskočí. Viem že na túto tému je tu dosť popisov , príspevkov , ktoré som si samozrejme prelúskal a ďakujem za ne , lebo som bol trošku v šoku čo mi na tento problém povedal servisák , bez toho aby čokoľvek urobil, alebo sa na auto aspoň pozrel . Povedal "100% vstrekovacie čerpadlo , cena cca 1200 e plus robota". Hm
Pozrel som teda postupne veci , ktoré sa pozrieť dajú ... poistka, relé ..odšrouboval som kryt pod vodičom a skúsil či čerpadlo točí .. vetšinou je počut aj ked sedim v aute ale pri otočení klúčika do polohy dva sa vždy rozbehlo a keď natlačilo palivo tak stíchlo ... no teraz toči stále (klúč v polohe dva) ...neviete mi poradiť či to tak má byť , alebo je problém niekde ešte pred čerpadlom ?...myslím tým niekde od nádrže?... objednal som nový palivový filter a podla vašich príspevkov začnem tam , ale ak mate nejakú ďalšiu radu, budem za ňu veľmi rád . Vďaka
Ešte jednu vec ..... keď budem skúšať či čerpadlo tlačí palivo a odpojim z neho hadičku , treba druhu stranu zaštipcovať aby nafta z druhej strany nevytekala ? ... aj pri výmene filtra treba zaštipcovať jednu aj druhú stranu?

1. vymeň servisáka!!! 110kW nemá VP44 ale CR čerpadlo a to odíde málokedy
2. podávacie čerpadlo čo počuješ, stojí asi 120€ a zvuk pri otočení klúčika je 20-30s neviem takto presne spamati

rusakko77
Autor témy

Pondelok, 13. Mája 2013, 15:12

asean napísal:

Skus pri startovani strieknut startovaci sprej, ak sa motor bude chytat tak mas blby tlak, cize je s najvacsou pravdepodobnostou v haji cerpadlo. Stalo sa mi to iste, motor proste na dialnici scipol, bez varovania, cerpadlo proste umrelo. Chyba tychto aut, proste smola.

asean

Pondelok, 19. Augusta 2013, 18:25

Tak Vás opäť zdravím .... Problém s autom stále pokračuje... Ale postupne... Prvú vec. ktorú som urobil po zážitku keď mi zdochol motor počas jazdy a po vašich radách bola, že som si objednal a po cca dvoch týždňoch vymenil palivový filter .... auto naskočilo a ja som bol celý happy, že zase jazdím .... po asi troch týždňoch my motor skapal znova ( na moste SNP) ... paráda .... to už ale pri pokuse naštartovať (aj keď štartér točil ako divý) nebolo vôbec počuť podávacie čerpadlo ... tak som objednal palivové čerpadlo ... auto zase stálo cca dva týždne... Dobil som baterku , vymenil čerpadlo ... auto na tretí pokus pekne naskočilo ... No a teraz je to tu zase ... síce ešte nie tak kritické , ale dosť na hrane... Najprv som si všimol, že pri plynulej jazde (cca 1500-2000 otačkach) mi auto občas trošku šklbne... nie moc, ale tak jemne...akoby chcel zdochnúť a hneď sa spamätal , alebo ako keby vynechal jeden válec ..... Po pár dňoch motor zase počas jazdy zdochol .... Naštartovať sa mi ho podarilo asi až na desiaty pokus ..... To znamená , že problém stále pretrváva . Až mi to pripadá tak, že keď auto stojí pár dní v kľude, tak naštartuje a funguje až do chvíle kým sa neunavý ..... starec :-)
Neviete poradiť čo ďalej? ... Skúsiť čerpadlo v nádrži ?... Alebo sa ubrať cestou od čerpadla k motoru ? .... Zajtra by som mal isť na diagnostiku ( ak mi to čas dovoli) .... dozviem sa tam niečo ? .... Ďakujem

BMW touring 320d- 110kw .2002
Naposledy upravil/-a asean v Pondelok, 19. Augusta 2013, 20:29, upravené celkom 1 krát.

midnight_man
Kraj: Žilinský

Pondelok, 19. Augusta 2013, 18:41

po dlhsej odstavke sa ti usadi bordel v nadrži a kym to nenasaje znova sajrat..jazdi. Tazko povedat takto na dialku ale ja osobne by som hladal problem medzi dnom nadrže a ústím trubky do CR čerpadla. Ci sa na diag nieco dozvies je tazka otazka..možno tam bude nejaka chyba o poklese tlaku na rampe... diagnostiku potrebuješ mat napichnutu ked startujes a auto nechytá, aby si vedel okamzite pozret merane hodnoty (že kde je pruser).

Sám musíš vediet ako často ti to robí....normálne chyt hadicku z podavacieho cerpadla v motore, predlž ju a celu nadrž vytlač do bandasky a sleduj čo to bude robiť. Naftu by malo tlačiť rovnomerne bez prestávok, prskania a podobne. V sacom koši nadrže si nemal sajrajt?
Naposledy upravil/-a midnight_man v Pondelok, 19. Augusta 2013, 21:04, upravené celkom 2 krát.

garant
Auto: BMW E30 E46
Kraj: Košický

Pondelok, 19. Augusta 2013, 20:44

zdravim ja som tiez z Kosic a mam alebo mal som taky isti alebo podobny problem mne zase niekedy islo do vikonu a niekedy nie na dignostike ukazalo zli predstih cerpadla a po dlksiej odstavke auto naskocilo a po chvili zdochlo cerpadlo v nadrzi netlacilo ,po oprave ale uz nenaskocilo vobec a zistil som ze niejde tlak na striki takze vprdeli vstrekovacie cerpadlo a repas som cital stoji niekych 500e plus vymena ale ja som nemal na to nervy a som kupil druhe auto 330d to je vpohode a to mi stoji lebo co ak vymenim cerpadlo a sa to neviriesi a ztim tempusom som mal taku skusenost ze zabudli 20 matku v motore aj ked z motorom nic nerobyli po zobrati od nich asi po 50km mi preskocili rozvody a od vtedy sa to zacalo jebat aj ked to nastavil ale sudit sa snimi neoplati lebo im to nedokazes

asean

Streda, 21. Augusta 2013, 01:44

midnight_man napísal:
po dlhsej odstavke sa ti usadi bordel v nadrži a kym to nenasaje znova sajrat..jazdi. Tazko povedat takto na dialku ale ja osobne by som hladal problem medzi dnom nadrže a ústím trubky do CR čerpadla. Ci sa na diag nieco dozvies je tazka otazka..možno tam bude nejaka chyba o poklese tlaku na rampe... diagnostiku potrebuješ mat napichnutu ked startujes a auto nechytá, aby si vedel okamzite pozret merane hodnoty (že kde je pruser).

Sám musíš vediet ako často ti to robí....normálne chyt hadicku z podavacieho cerpadla v motore, predlž ju a celu nadrž vytlač do bandasky a sleduj čo to bude robiť. Naftu by malo tlačiť rovnomerne bez prestávok, prskania a podobne. V sacom koši nadrže si nemal sajrajt?

..no ... na diagnostike sa neukazal žiadny problem .... vymazal staré chyby,... išiel som sa previesť (cca 20 km) ... a napojil ho znovu .... nič ...
Tak som vybral CR čerpadlo ... na koši sice nejaký bordel bol, no nezdalo sa mi , že by ho tam bol až tolko , aby to sposobovalo pokles tlaku ..(neviem).. ale vyčistil som ho .... teraz všetko zatial funguje ... no najazdil som potom len cca30km .... Tak neviem veru. Skusim teda urobit vec ktorú mi radiš.
Keď už budem mať nádrž prázdnu, dá sa nejako sajrajt v nej vyčistit? ...Ďakujem

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 12 neregistrovaných