... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
Pistik napísal:napis potom co si od teba popytali. Diely+ robota(robota+diagnostika).
Chcem vediet kolko som usetril nenavstevovanim tempusu
rusakko77 napísal:Tak, palivovy filter je vymeneny, technik z tempusu hlasi ze to startuje "na nahodu". Diagnostika stale nic nehlasi. Tak im to zajtra vezmem a zariadim iny servis.
alfi666 napísal:
Je to jednoduchy motor, ktoreho srdcom je vstrekovacie cerpadlo... este som vsak nepocul o vstrekovacom cerpadle ktore slo "na nahodu"...
Tipujem podavacie cerpadlo prip. rele podavacieho cerpadla... divne, ze v BMW takuto vec nevedia odhalit...
semtex napísal:zo srdca gratulujem vsetkym stastnym majitelom 100kw motorov, ktory prave odhaluju jedinecne vyhody svojej spravnej volby pri vybere motorizacie!!! to sme ale usetrili...
rusakko77 napísal:
No, moj jediny problem pred navstevou servisu bolo to, ze mi obcas svietila kontrolka chladiacej kvapaliny a raz sa mi nepodarilo nastartovat. S tym ze na druhy den to slo uz startovat bez problemov, a nie raz. Dal som to do servisu, vymenili mi chladiacu kvapalinu, diagnostika neukazala chybu ziadnu a zrazu to vraj nestartuje vobec alebo na nahodu, tak uz vazne neviem. Jedno co viem je ze si to beriem a skusim servisovat inde, na takuto natahovacku s nimi uz nemam nervy.
fano031 napísal:Neviem ako je to pri e46 z nádržou, či tam je dáke sitko no už na viacerých autách som mal problémy zo špinou v nádrži...taká pakovina no zožrala mi nervy...po vyčistení išli jak píla...
rusakko77 napísal:
Tazko povedat kde je problem, este sa to riesi ale mam z toho viac ako zly pocit. Kazdopadne, z tempusu som to vzal, odtiahol, je to v Pal & Pal tu v Ke. Pristupovali k tomu seriozne, tak uvidime na co pridu. Diagnostika stale nehlasi ziadnu chybu, auto toci ale ani necukne. Od tempusu ruky prec, prisiel som tam autom normalne, odisiel na odtah a pristup tiez nic extra.
fano031 napísal:U Pala som bol ešte pred rokmi s Oplom a na diagnostike zistili slabý tlak paliva a to bolo všetko. Tvrdili, že je to čerpadlo paliva v nádrži, no to som menil týždeň predtým a bolo O.K. Nakoniec som ho odtiahol na chalupu a vybral som von nádrž. Na vrchu bola odpadnutá dáka podtlaková tenká hadička, ktorú som vymenil a auto fachčilo...
Takéto chyby sú najhoršie na vyhľadávanie, držím palce Palovi...je určite šikovnejší ako machri v TEMPUSE, ktorí sa o teba budu starať, keď si u nich kúpiš Bavora za par melónov a budeš chodiť na garančky a budeš im splácať priestory...
rusakko77 napísal:Od tempusu ruky prec, prisiel som tam autom normalne, odisiel na odtah a pristup tiez nic extra.