... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
TT-SIMIK napísal:Inak to zrýchlenie bolo tak 8-9 sekund a to je reálne na tomto aute,takže môže byt..nebolo to 5 sekund,ale tak či tak to vytočnie asi stál na lade a jebol tomu..heeheh
peterle napísal:Tak ozivim temu. Zdalo sa mi ze moje auto islo predtym o nieco lepsie a ze teraz netaha tak ako by malo (ale asi som si nanho len zvykol), tak som si spravil dnes nejake videjka z 0-100 km/h.
Jedna sa o nechipnute 320D 110kW 2002 TOURING AUTOMAT a 200t km to uz ma davnejsie za sebou.
Na druhom videu som isiel s plynom od nuly (na BC digitalne otacky) a na prvom som automat trochu vytocil (na BC digitalna rychlost).
Ked som to pomeral vyslo mi na tom prvom cca 9-10s. Ale vkuse prsalo a vozovka bola mokra tak pocitam ze za sucha by sa to este urcite o nieco zlepsilo.
Kedy ma oprelo turbo o sedacku som nezistil mozno zistite z videa.
TT-SIMIK napísal:
Toto mi nejde do hlavy ako tam môžeš vytočit na S D ,že auto stojí a otáčky idu až do 2000-2200,mne sa to tak nikdy nepodarilo.....
PS: bud si istý,že to auto ide tak ako má![]()
![]()
![]()
![]()
,ale s tými otáčkami mi to nejde do hlavy......
![]()
![]()
![]()
Ňukiy napísal:ja mám iba 100kw/manuál, ale že by ma tlačilo do sedadla to nemôžem povedať... ale to zrýchlenie tam je okolo 2000-2500ot, ale ja mám problém že niekedy cítim ako keby to turbo malo výpadok, na chvíľu prestane ťahať cca pri 3000ot...
Rado koľko koníkov máš teraz s chipom?
ondriso napísal:ide to super, tak ako ma....
samozrejme bez semtexa by som to nespravil&(on bol merac tlakov..:))ide o to ze treba dobre nastelovat maximalny tlak turba, to znamnea srobik ktory robi doraz na ten palec ktory sa hybe...
p.s.:ako som ti hovoril ze mi fajci z otvoru na dolievanie oleja... uz nefajci, bolo to sposobene tym ze tam bol vysoky tlak turba, a tym padom to fucalo cez kruzky a fajcilo to... teraz je uplne cisto...