... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
Ivank napísal:Prepac nemam 110 kW ale 100kW automat. Ty mas tiez automat ze? Ja mam pocit ze citelne zatlacenie je az pri 2500 ot.
Kukal som tie videa co si vyvesil, no tak mam strach ze necipnute auto ma zrychlenie z 0 na 100 za 5sek...keby mi to takto tahalo tak som usmiaty aj v spanku...
Ja riesim podobny problem... na jednotke nemam tah...teda je tah ale ma problem prehrabnut aj na strku (aj pri vypnutom ASC)... ked tresne dvojku tak je to o niecom inom... je to nejaka elektronika? Nieco co maju automaty a manual nie? ked sa pohynam z miesta auto nezrychli tak, ako ked uz mam nejakych 20km/h a je zaradena uz dvojka... myslim ze motor ide tak ako ma, nedymi, neklepe, nepiska...jednoducho ide.
TT-SIMIK napísal:
No to hrabanie na štrku.....ide o to že automat sa nedá tak vyčiť ako manual a potom pustíš spojku...aj ked neviem ako sa to podarilo tomuna tom videu dať S a potom to vitočiť do 1800 a potom rozbeh.....s toho som aj ja nejaky v pomikove....ale čo sa týka hrabanie...tak mne hrabe aj na asfalte ked mu naložím na 1,ale ked rozbieham do zakruty aj zadok uletí, ale skore mi išlo porovnat tie zatahy.....kdešto pri manualy možeš držať auto v točkach a rozbehnuť sa a preto máš výkon okamžite,ale pri automate je problém!!!!!kedže si musíš počkať na tie otáčky ked už plní....preto ten prvy rozbeh je lenivy,ale ked tebe ide až od 2500 pozrel by som či nieje niekde problém.......
ondriso napísal:ide to super, tak ako ma....
samozrejme bez semtexa by som to nespravil&(on bol merac tlakov..:))ide o to ze treba dobre nastelovat maximalny tlak turba, to znamnea srobik ktory robi doraz na ten palec ktory sa hybe...
p.s.:ako som ti hovoril ze mi fajci z otvoru na dolievanie oleja... uz nefajci, bolo to sposobene tym ze tam bol vysoky tlak turba, a tym padom to fucalo cez kruzky a fajcilo to... teraz je uplne cisto...
peterle napísal:No automat sa da vytocit tak ze lavou nohou podrzis brzdu a pravou pridas plyn, potom pustis brzdu a auto ide asfalt aj potrhat, ale samozrejme automatu to neprospieva. Bez toho plynu to ani mne moc nechce hrabat na afalte, alebo to aspon necitim ze hrabe a to mam 110kW motor. Musim skusit niekedy sportovy rezim co to spravy.
A na tie otacky sa pozriem a dam vediet.
TT-SIMIK napísal:Nemusiš merat len sa pozeraj na budíky ked sa budeš rozbiehať,kedy ti zatlači laicky povedane chráb to do sedadla....
peterle napísal:No automat sa da vytocit tak ze lavou nohou podrzis brzdu a pravou pridas plyn, potom pustis brzdu a auto ide asfalt aj potrhat, ale samozrejme automatu to neprospieva. Bez toho plynu to ani mne moc nechce hrabat na afalte, alebo to aspon necitim ze hrabe a to mam 110kW motor. Musim skusit niekedy sportovy rezim co to spravy.
A na tie otacky sa pozriem a dam vediet.
TT-SIMIK napísal:Tak tak...len mi nejde do hlavy ako to urobil na tom videu z automatom.....![]()
![]()