... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
Ňukiy
Auto: G31 540i
Kraj: Nitriansky

Re: E46 320D 110kw nábeh turba!!!!!?????

Nedeľa, 25. Júla 2010, 20:21

ja mám iba 100kw/manuál, ale že by ma tlačilo do sedadla to nemôžem povedať :-k ... ale to zrýchlenie tam je okolo 2000-2500ot, ale ja mám problém že niekedy cítim ako keby to turbo malo výpadok, na chvíľu prestane ťahať cca pri 3000ot...

Rado koľko koníkov máš teraz s chipom?

TT-SIMIK
Autor témy
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Nedeľa, 25. Júla 2010, 20:37

Ivank napísal:
Prepac nemam 110 kW ale 100kW automat. Ty mas tiez automat ze? Ja mam pocit ze citelne zatlacenie je az pri 2500 ot.
Kukal som tie videa co si vyvesil, no tak mam strach ze necipnute auto ma zrychlenie z 0 na 100 za 5sek...keby mi to takto tahalo tak som usmiaty aj v spanku :-D...

Ja riesim podobny problem... na jednotke nemam tah...teda je tah ale ma problem prehrabnut aj na strku (aj pri vypnutom ASC)... ked tresne dvojku tak je to o niecom inom... je to nejaka elektronika? Nieco co maju automaty a manual nie? ked sa pohynam z miesta auto nezrychli tak, ako ked uz mam nejakych 20km/h a je zaradena uz dvojka... myslim ze motor ide tak ako ma, nedymi, neklepe, nepiska...jednoducho ide.

No to hrabanie na štrku.....ide o to že automat sa nedá tak vyčiť ako manual a potom pustíš spojku...aj ked neviem ako sa to podarilo tomuna tom videu dať S a potom to vitočiť do 1800 a potom rozbeh.....s toho som aj ja nejaky v pomikove....ale čo sa týka hrabanie...tak mne hrabe aj na asfalte ked mu naložím na 1,ale ked rozbieham do zakruty aj zadok uletí, ale skore mi išlo porovnat tie zatahy.....kdešto pri manualy možeš držať auto v točkach a rozbehnuť sa a preto máš výkon okamžite,ale pri automate je problém!!!!!kedže si musíš počkať na tie otáčky ked už plní....preto ten prvy rozbeh je lenivy,ale ked tebe ide až od 2500 pozrel by som či nieje niekde problém.......
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

Ivank
Auto: BMW 320d E46
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 25. Júla 2010, 20:51

TT-SIMIK napísal:

No to hrabanie na štrku.....ide o to že automat sa nedá tak vyčiť ako manual a potom pustíš spojku...aj ked neviem ako sa to podarilo tomuna tom videu dať S a potom to vitočiť do 1800 a potom rozbeh.....s toho som aj ja nejaky v pomikove....ale čo sa týka hrabanie...tak mne hrabe aj na asfalte ked mu naložím na 1,ale ked rozbieham do zakruty aj zadok uletí, ale skore mi išlo porovnat tie zatahy.....kdešto pri manualy možeš držať auto v točkach a rozbehnuť sa a preto máš výkon okamžite,ale pri automate je problém!!!!!kedže si musíš počkať na tie otáčky ked už plní....preto ten prvy rozbeh je lenivy,ale ked tebe ide až od 2500 pozrel by som či nieje niekde problém.......

Ved prave nemam iny problem, teda niesom si nicoho vedomy...turbo ide, motor tiez rad by som to ale nejako porovnal...uz som uvazoval aj o chiptuningu u MM Racing...ale zatial niesu prachy. Nechcem sa nahanat a vytacat diesel do otacok (to by som si kupil benzinak) ja len chcem mat istotu, ze ked zoslapnem na plyn pri predbiehani , tak sa auto rozbehne tak ako ma... Niekedy mam pocit ze nema taky krutak ako by malo mat...

peterle
Auto: 320d
Kraj: Prešovský

Nedeľa, 25. Júla 2010, 22:11

No automat sa da vytocit tak ze lavou nohou podrzis brzdu a pravou pridas plyn, potom pustis brzdu a auto ide asfalt aj potrhat, ale samozrejme automatu to neprospieva. Bez toho plynu to ani mne moc nechce hrabat na afalte, alebo to aspon necitim ze hrabe a to mam 110kW motor. Musim skusit niekedy sportovy rezim co to spravy.
A na tie otacky sa pozriem a dam vediet.

ondriso
Auto: o1 4x4, 170ps 400nm

Nedeľa, 25. Júla 2010, 22:11

mne to tlaci asi od 2200 az po obmedzovac... typujem take 4 G... 8)
ale je to citelne od 2000, takze priklonim sa ktym 2000....

TT-SIMIK
Autor témy

Pondelok, 26. Júla 2010, 00:23

Tebe to auto už ide ako má?Ty štelovač turba.:-)
Toto je jediný človek o ktorom viem,že sa nezdal a ladil si turbo sám!Ja som to zdal po 3 rokoch.Daj vediet ako si na tom.
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok

ondriso
Auto: o1 4x4, 170ps 400nm

Pondelok, 26. Júla 2010, 06:33

ide to super, tak ako ma....
samozrejme bez semtexa by som to nespravil&(on bol merac tlakov..:))ide o to ze treba dobre nastelovat maximalny tlak turba, to znamnea srobik ktory robi doraz na ten palec ktory sa hybe...
p.s.:ako som ti hovoril ze mi fajci z otvoru na dolievanie oleja... uz nefajci, bolo to sposobene tym ze tam bol vysoky tlak turba, a tym padom to fucalo cez kruzky a fajcilo to... teraz je uplne cisto...

TT-SIMIK
Autor témy

Pondelok, 26. Júla 2010, 11:16

ondriso napísal:
ide to super, tak ako ma....
samozrejme bez semtexa by som to nespravil&(on bol merac tlakov..:))ide o to ze treba dobre nastelovat maximalny tlak turba, to znamnea srobik ktory robi doraz na ten palec ktory sa hybe...
p.s.:ako som ti hovoril ze mi fajci z otvoru na dolievanie oleja... uz nefajci, bolo to sposobene tym ze tam bol vysoky tlak turba, a tym padom to fucalo cez kruzky a fajcilo to... teraz je uplne cisto...

Pekne.....))))som rád,že si to doriešil.......
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok

TT-SIMIK
Autor témy

Pondelok, 26. Júla 2010, 11:21

peterle napísal:
No automat sa da vytocit tak ze lavou nohou podrzis brzdu a pravou pridas plyn, potom pustis brzdu a auto ide asfalt aj potrhat, ale samozrejme automatu to neprospieva. Bez toho plynu to ani mne moc nechce hrabat na afalte, alebo to aspon necitim ze hrabe a to mam 110kW motor. Musim skusit niekedy sportovy rezim co to spravy.

No skušal som to podľa videa ale žiadna šanca to tak vytočiť, mne neprešiel cez 1500ot...takže odpal z hrabakmi na asfalete určite nie....ale ja zase toto nepotrebujem, mne skorej išlo o ten rychlejší odpych......a ako to ide ostatným.....hlavne automat ma zaujíma....))))díky =D> =D> =D>
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok

durike
Auto: E46 330xiA/d
Kraj: Zahraničie

Pondelok, 26. Júla 2010, 11:25

u mna tiez najvacsi zatah citit od tych 2000, a taha az do obmedzovaca. ked mam nejakych 1500 a dam plny tak to trva kym sa rozbehne, vtedy tiez okolo tych 2000 uz taha ako ma.

swandes
Kraj: Nitriansky

Pondelok, 26. Júla 2010, 12:33

TT-SIMIK napísal:
Nemusiš merat len sa pozeraj na budíky ked sa budeš rozbiehať,kedy ti zatlači laicky povedane chráb to do sedadla....

Takze zatlacat zacina od cca 2000ot :-$
"The rest has cars but You've got BMW"
BMW 330d E46 150kW/204Hp M Packet IIObrázok
Pribeh: pribehy-nasich-aut/black-pearl-trysky-repas-t80985.html
//Zaslepky sania,vyroba//

Ivank

Pondelok, 26. Júla 2010, 16:29

peterle napísal:

Urcite nie! Skusal som to. Ano ma to nove Porsche :-) ale BMW roku pana 2001 bohuzial nie. Ked stlacim brzdu a plyn naraz (skusal som aj v sportovom rezime) auto sa snazi zabrat ako keby cez spojku, motor sa nevytoci do otacok... buble niekde pri 900 - 1000 otacok...ako keby si sa pohynal cez spojku tak, aby ti nezhasol motor...cize ziadne sportove vykony sa nekonaju.

TT-SIMIK
Autor témy

Pondelok, 26. Júla 2010, 16:32

Tak tak...len mi nejde do hlavy ako to urobil na tom videu z automatom..... #-o #-o #-o
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok

Ivank

Pondelok, 26. Júla 2010, 16:48

TT-SIMIK napísal:
Tak tak...len mi nejde do hlavy ako to urobil na tom videu z automatom..... #-o #-o #-o

Som presvedceny ze tam mal neskutocnu upravu motora... ja som videl rovnake video... vypol ASC, DSC zaradil S a vytrel to na maximum, Lenze video sa volalo BMW 330D tak neviem ci sa iba niekto nepohral s nazvom... Urcite v tom ale nebol motor uuplne seriovy. O tom ma nik nepresvedci. Keby to bolo BMW M3 tak prosim, ale to by asi nebol automat, ze? :-D

To ze niekto natiahne 100 za necelych 6 sekund ma nevytaca... keby som to chcel, tak si kupujem ine auto... Urcite nie kombi s automatom. Ale proti kombikom nic nemam prave naopak su presne pre mna .. presne to co potrebujem a ocakavam od svojho auticka. Spolahlive, pekne a zaroven aj so sportovym duchom. Ked chcem tak sa viem vyblaznit a nepotrebujem mat vykon ako nejaky "Tuner" s dierou na vyfuku a prednym nahohom. Som si isty ze mam niekolkonasobne lepsie jazdne vlastnosti. Viac netreba riesit.

Prepac ze som odvratil povodnu temu tvojej otazky.

Chalani bavime sa o Zatahu turba :-)

Od kolkych Vam to taha?...teda tlaci...tahaju iba amateri s prednym nahonom :-D

TT-SIMIK
Autor témy

Pondelok, 26. Júla 2010, 16:56

Inak to zrýchlenie bolo tak 8-9 sekund a to je reálne na tomto aute,takže môže byt..nebolo to 5 sekund,ale tak či tak to vytočnie asi stál na lade a jebol tomu..heeheh
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 9 neregistrovaných