... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
jura55 napísal:Co teda rikate na tu fotku toho palivovyho filtru?
alfi666 napísal:Ja by som s laickym rozumom povedal, ze je posrane palivove cerpadlo - kedze z neho ide nafta do filtra... ak tomu chapem - piliny mas v naftovom filtry...
Vraj je to na 320d 100kW casta zavada... z toho ma napada, ze by som si to mal skontrolovat tiez
jura55 napísal:Palivove jako to v nadrzi, nebo vstrikovaci? Diky za odpoved!
alfi666 napísal:No - vychadzajuc z logiky a smeru prudenia kvapaliny, tak cerpadlo co je v nadrzi - cize palivoveVstrekovacie davkuje naftu uz do jednotlivych vstrekovacov - teda aspon pokial tomu vsetkemu spravne rozumiem
.. ja som skor na elektriku a nie na motory
jura55 napísal:A to ma vliv na tu diru v zatahu? Jakoze to cerpadlo nestiha dodavat dost nafty?
Mireck napísal:Takze chlapci Kto ma vo filtry piliny a ma COMMON RAIL vstrekovanie tak tie piliny sa do filtra dostavaju z vysokotlakeho cerpadla popripade zo vstrekovacov do nadrze cez prepad a odtial do filtra. Po vymene poskodeneho cerpadla popripade vstrekovacov je nutne vycistit cely palivovy system ak chcete aby po oprave to nieco vydrzalo. Cize nadrz, rurky aj prepadove, filter, RAIL a mali by sa davat nove trubky od RALu k vstrekovacom. Bez toho je zivotnost neista.
zhmp napísal:
Ja som ešte nepočul že by mal common rail problém z čerpadlom a už tobož na motore zo 60 000km....klop klop......100kw sa jebkali....to už vieme......