... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
Giorgio G napísal:Kua, ja len nechápem, keď tu píšete, že TLAKUJE systém. Veď po zohriatí kvapaliny musí stúpnuť predsa tlak v systéme, nie?
H@wk napísal:Ano, ale nema sa to natlakovat az tak ze vodne hadice budu tvrde ...
Ked doplnas kvapalinu za studena naplnis ju na max hodnotu, tak v nadrzke vidis stale nejaku rezervu - ta je pre tu moznost ze zohriata kvapalina zvysi svoj objem.. takze to nie je na pecky natlakovane
Giorgio G napísal:
Mhm, no ja len preto, že ja napr. mám po jazde hadice tvrdšie oproti studenému motoru ale sú akože do istej miery pružné. A keď motor vychladne, tak napr. tá hadica od termostatu k expanzke až trošku spľasne.
A keď otvorím viečko po miernom vychladnutí po jazde, tak sa uvoľní trošku tlaku.
Dúfam, že je to normálne...
H@wk napísal:Na vasom mieste skusim vymenit viecko nadrzky ... teda ten vrchnak... a uvidite ci to nieco zlepsi, ak nie - tak pravdepodobne bude niekde problem v hlave - prasknuta alebo tesnenie
Ico2311 napísal:Tlakovanie hadic nemoze byt aj tym ,ze napr. od chladica je male kolienko(pri expanznej),myslim,ze to je termostat a ze je pokazeny a neprepusti vodu z chladica von alebo dnu ...
Ako zistim,ze aka chladiaca kvapalina sa odporuca nalievat?Alebo aka je najlepsia ?
H@wk napísal:Ja mam Castrol Antifreez NF - tu mi tu odporucal asi kazdy...
Inak som si vsimol v inom topicu ako niekto naznacil to, ze problem s tlakovanim moze sposobovat vodna pumpa... stoji za kontrolu
Ico2311 napísal:
Prosim a kde je vodna pumpa,aka kontrola,teda ako to skontrolujem ?