... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
Aero93 napísal:moznoze termostat je sam o sebe dobry ale mas zle tesnenie v termostate a netesni tak ako by mal
johnyfly1 napísal:a lambdu si skusal? a skusal si jazdit aj s odpojenou vahou?
janest napísal:No prasknutá hlava sa môže prejaviť všeliako. Tak sa pozri na toto:
1. viečko na olej nesmie mať bielú emulziu - presakovanie vody do oleja.
2. no a keď už ho máš dole nemal by si vidieť namodrastý dym. Normálne je že sa znížia otáčky a po pridaní ti strieka olej v kvapkách cez otvor von.
3. ak vytiahneš mierku a vidíš dym nie je to dobré.
4. Popis sedí na podsávanie falošného vzduchu čo ide mimo váhu. Takže kontrola sacieho traktu.
5.odpojením lambdy by si nemal zaregistrovať žiaden rozdiel, pri trvalom zničíš KAT.
6. odpojením váhy vzduchu alebo aj lambdy dosiahneš iba to, že sa RJ sa prestaví na stredné hodnoty a bude sa ich držať ako prasa kosti.
xdrive napísal:zeby prasknuta hlava?
Ico2311 napísal:ak ides dlhsie vypnes motor otvoris kapotu nikde nepocujes zeby ti unikal vzduch ajked len tichucko?To sa aj stava ,nikde mi unika voda a prehrieval sa ked dolejem vodu je ok ,ale vodu dolievam raz za 3mesiace ... aj to pol litra liter ....
Ico2311 napísal:ano tu vrtulu co je za chladicom... najcastejsi problem je ze sa auto prehrieva a prdne pri nedostatocnom chladeni... ak mozes tak mi este napis ked jazdis ci mas teply alebo vrely cely chladic alebo len cast kde je expanzka a kde je dalej vyvod do termostatu... :) a daj vediet co je to za venil... ja som na nic neprisielZajtrá idem menit snimac klepania ... uvidím co a ako a napisem .. Myslis tu vrtulu co je za chladicom(tu velkú) ?Ak tu tak mi ide pekne aj mi ju same zapina ... Ty si zatial na nic neprisiel ?