... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
viktorko22 napísal:Nazdar...
Chlapi aka chaladiaca kvapalina do E46 318d r.v. 2002/9
Mám tam takú modro-zelenú, ale ze vraj tam ma ist ta ruzova..no neviem..
Dakujem za postrehy...
Max-Max napísal:pozdrav mechanika ktory ti odporuca ruzovu...najlepsie ho pozdravit 41kou klucom a rychlo od neho vziat auto.
Max-Max napísal:pozdrav mechanika ktory ti odporuca ruzovu...najlepsie ho pozdravit 41kou klucom a rychlo od neho vziat auto.
luky2208 napísal:ja si myslým že ak to vymeníš komplet tak tam farba nemôže vadiť len to musí byť na hlyník.v mojom je ružová a bola tam aj ked to pryšlo od sudruhov z NDR
PS:skušal so vo flaši miešať zmesi od vymyslu sveta a vobec nič sa nestalo.žiadne zrazenie žiady gel ani nič podobné.akurat to dostalo taku zvlaštnu tmavo fialovu farbu. tesnenie pod hlavu som v tom nemočil tak neviem či by ho zožralo
Skusim
R0nnIe napísal:Akoze sprepacenim teraz som stoho kkt. Aka je jednoznacna odpoved, ma tam byt zelena ci oranzova? Ja mam 325td mam tam oranzovu. AKy je medzi tym rozdiel. Kadzy pise ze ta je dobra , ta je napicu, ale nik nenapise ktora je na co. Preco by do bmw mala ist niejaka specialna kvapalina? Ja ako lajk do chladenia tomu vobec nerozumiem. Vsak motor BMW je taky isty ako motor ineho auta. Myslim tym ze je tak isto z hliniku. Tak preco by mu vadila , taka alebo taka kvapalina? Chcem vediet jednoznacnu odpoved motor 325td mam tam orange kvapalinu. Chcem znizit bod mrznutia. Mam priliat orange kvapalinu do nadrzky s chladiacou kvapalinou?
Max-Max napísal:som rad že si reagovaltak si nechaj G12 a po case pochopis... ako prve odidu tesnenia vodneho okruhu okolo vodnej pumpy