... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
andrejico napísal:takze nieje tam ziadny problem s tym,vsak?mal som 330cd manual,bol chipnuty,a ten chodil jak blazen,brutalne to chodilo.Robily mi to Max tuninng v NZ.Len ide o to,ze komu to dat najlepsie spravit.Lebo pocul som na nich vselico,neviem co je pravda
lubomt napísal:Trochu si to pleties, starký... Nie je to ziadny Maxtuning, neviem koho myslis. Ak mal motor v zlom stave, tak sa nediv. Ked sa pozries pod moj nick, vidis tam cislo 315k z 239k, s dodrzaným filtrom pevných častic a bez dymu. Zmena iba vnutra turbiny, ziadny iny zasah okrem čipu. Passata 130k mam urobeneho na 190k uz 200.000km, golfa zo 105k na 180k, bratovi robil Golf4 1,9tdi 66kw/90k na 150k s takisto no problem. S niekym si ho mylis... Par dni dozadu som sa mu hrabal v pocitaci brzdy a bmw 3,0d tam bolo neurekom, vysledky velmi dobre, 535d ma az zarazili, o kolko sa da zdvihnut vykon...
Že Tvojmu bratovi odisla spojka, vysvetli mi, co to ma s cipom? Ja som este nemenil na ziadnom svojom aute, treba sa naucit s tym jazdit, nie mu davat hned sprinty z miesta cez plyn, ked na taky vykon tato nie je stavana.
Neberte to ako reklamu, len som mu chcel poradit. Vybrat si moze kohokolvek. :-)