... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
dracik.bmw napísal:Ked sa chces vyhrabat zo snehu tak zainvestuj radsej do kvalitnych gum a nie do samosvoru...Urobis lepsie....Alebo si kup OFFROAD a tam si zamknes diff a mas 100%
..Trebarz taku Nivu
fafa111 napísal:Napiš chlapcom do sekcie kde sa preberá e34, my ti tu radíme o e36.
gomez89 napísal:
pocuvaj,Ty mi tu nepis o tom,kde mam davat tuto temu do akej sekcienezda sa ti,ze to beries prilis vazne?
Neplati to len na 34-ky...Pytam sa to vseobecne,pretoze ta tema moze zaujimat aj niekoho ineho a nemusi mat 34-ku.
![]()
Dracik...neviem ako Ti to este vysvetlim...TEN DIFF JE NA PICUPreto pisem,ze na zimu aspon,lebo mam dojem,ze s tou kurva velkou a tazkou kasnou sa ten 2 liter nejako na suchom asfalte nepohra.Neda sa stym proste driftovat ani na mokrom asfalte,ne to este na suchom.Proste len chcem vediet,ak diff tam odporucate Vy.Dosli sme k tomu,ze zvarosvor ne,tak jedine samosvor. a otazka je,ci pasuje ten diff len z 34-ky s motorom M50,alebo napr.aj samosvor z 525tds.
gomez89 napísal:
Tu nejde len o zimu.. Pisal som,ze seriovy diff je tak na dve veci,staci malinka zataz na jedno kolo a toci sa len jedno a tu malu zataz myslim do slova(rovni povrch-trava)
ide o kamosove auto a zeby sa snim dalo trocha podriftovat v zime na snehu.som presvedceny,ze so seriovym diffom sa mu nic,ale nic nepodari v zime.Musi to byt teda samosvor len z motorizacie urcenej pre M50-ky?
fafa111 napísal:Teraz tam mas otvorený diferenciál - toči ti iba jedno koleso.
Na take radosti aké chceš ti bude stačiť aj seriový samosvorný diferenciál - 25% svornosť
Neviem ake ma tvoj kamarát BMW, lebo M50 sa robili:
2,0 - menší diferák
a aj 2,5 - väčší diferák
316,318,320 majú malý obal diferáku
323,325,328 velký obal diferáku
ked chceš dať z inej kategórie diff, bude mu treba aj poloosi a nebude sediet prevodový pomer.
juryjury napísal:
Tou inou kategoriou myslis obaly diferencialu? Cize ked chcem namontovat na 328 samosvor s malym obalom, potrebujem k tomu aj poloosi, hej? Prevodovy pomer cim kratsi tym lepsie, cize to ma netrapi. :)