... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

obchodna sekcia

Bigy
Auto: E46
Kraj: Košický

Re: odvzdusnovanie 6 valca m52b28 problem vyriesene!!!!

Piatok, 19. Septembra 2014, 14:33

Dnes som to poskadal a odvzeusnil. No spodna hadica je stale studena a ta vrchna horuca...termostat tam nie je...uz neviem ci som debil alebo to neviem poriadne odvzdusnit...

Bigy
Auto: E46
Kraj: Košický

Re: odvzdusnovanie 6 valca m52b28 problem vyriesene!!!!

Sobota, 20. Septembra 2014, 12:59

Zdravím Vás, dnes som skúsil jednú vec, ktorú mi poradil kamarát že mám nechať otvorenú expanznu a zahriať motor na prevádzkovú teplotu a sledovať pri tom ci nepôjdu bublinky z expanznej, čo by vraj mohlo znamenať že je KO hlava. Motor som zohrial a tie bublinky z nej aj skutočne šli aj ked len málo a nepravidelne, no spodna hadica bola konečne horúca aj ked nie natolko ako ta vrchna, pričom chladič bol ako keby stále iba teply ak nie studený a potom mi celý obsah nádoby klesol aj spolu s plavakom pod minumum tak som motor vypol. Ked vychladne skúsim tam doliať vodu odvzdušniť ešte raz, zavriem celý systém a skúsim sa prejsť. Inak prešiel som už všetko čo sa týka chladiaceho systému až na vyčko expanznej nadoby to som neskúšal meniť. Mohlo by zle vyčko spôsobovať podľa Vás môj problém? dakujem

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 14 neregistrovaných