... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
praetorian napísal:hmmm.asi mate pravdu.dakujem vsetkym co mi s tym pomahaju,vase rady su cenne,kedze ani servis s tym nic neurobil.hadam mi to raz niekto pomoze korektne zapojit...a potom bude vsetko fajn.auto je inak super a na to ze ma 16 rokov ma dobry stav a najazdene len 109 200km. ORIGINAL.pozerali to na diagnostike...vymenene tlmice,spruziny,brzdove platnicky,filtre,oleje.brzdova,este zajtra olej ,filter a tesnenie v prevodovke a potom to zase chvilu vydrzi.minuly tyzden som predal e34 ktora ma za rok stala 4000eur a nakoniec som ju predal za 1000eur.bola to tds.a zacalo sa kazit cerpadlo a turbo..kupa z minuleho roku z nemecka....zbytocne vyhodene peniaze.ale kazdy sa ucime na vlastnych chybach.aj ked mne to poradil automechanik.asi sa len netrafil....
praetorian napísal:Tak bol som v tom servise.a ukazali mi ze auto fakt ma nejaky imobilize.aj ked podla roku vyroby nic nema.Ja som sice skusal zamknut z vonku klucom a potom nastartovat,a nastartovalo.lenze auto nieje blbe a kedze som neotvoril dvere a nevystupil som tak auto vedelo ze sedim vnutri tak nastartovalo.v servise sme otvorili a zavreli dvere,zamkli zvonku a po 30sekundas som mohol robit co som chcel v spinacke s klucom ale ani len kontrolky sa nerozsvietili.pritom magicar bol neaktivny.niekto kto robi bmw auta im poradil ako to osrat...neviem presne ale natiahli nejake kontakty z dveri cez diody a pripojili na nejake piny. za kastlikom na spolujazcovej strane to bolo a zrazu vsetko fungovalo.teda ta funkcia magicaru.ze na chvilku odomkne dvere,nastartuje a potom zamkne.predtym to len hukalo a teraz to uz startuje ako ma...
BlackMW napísal:3. sedis v aute, magicar odomknuty. zamknes auto mechanicky klucom cez dvere (neotvarat), strcis kluc do spinacky a startujes. naskoci ?
praetorian napísal:v servise sme otvorili a zavreli dvere,zamkli zvonku a po 30sekundas som mohol robit co som chcel v spinacke s klucom ale ani len kontrolky sa nerozsvietili.pritom magicar bol neaktivny.
VLADKY242 napísal:určite nie oni niečo zle zapojili.žiadna e36 nema taky imo aby nesvietili kontrolky vždy svietia kontrolky. Proste zle zapojili niečo
Majo napísal:Na spinacku sa pripaja + od dialkoveho startu(pri startovani musia svietit budiky) a to ma e 36 dva kabliky. Na jednom je plus uz pri polohe spinacky 1 a na druhom az po otoceni do polohy 2. Na dialkove nastartovanie potrebujes mat + privedene na oba kable. Teda musis jeden vodic od Magicaru napojit cez dve jednosmerne diody na dva kable. Pokial to neurobis nebude to startovat.