... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
gomez89 napísal:no,ale ty si pisal,ze si to robil na nekolkych autach,a slo to stale startovat...vsetky boli automaty??![]()
praetorian napísal:takto my sme sedeli v aute pri zapnutom alarme.a skusali sme startovat klucom ale spinacka bola blokovana .takze toto bolo funkcne.dialkovy start sa da korektne urobit ale len par minut po aktivacii alarmu.ani to neslo kym tam kamarat. nejaky kabel neprehodil.dovtedy tam len cvakalo a starter ani netocil a teraz uz aspon toci starter po tych par minutach.predtym len 3x cvaklo a nic.
praetorian napísal:a okolo spinacky nic tiez nemam takze ten imobilizer ani nenasli.pan z bmw co robi diagnostiku sa smial ked pocul ze moje bmw z roku 94 ma imobilizer.povedal aj on ze tam nieje.tak kto iny by to uz mal vediet.nieco to tam proste po par minutach blokuje co je napojene na centralne zamykanie,chceli ho odpojit a nahradit inymi motorcekmi ale auto by potom nevedelo ci je zamknute ci odomknute,,,a nedotahovalo by okna a kedze je to cabrio tak to tam potrebujem aby dotahovalo okna.tak som to odpojit nedal...