... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
ferdy91 napísal:Znamy co robi v servise mi povedal ze vacsinou na 99% tieto priznaky maju odidene lozisko na strede kardanu.A tie zvuky lamania mozu znamenat malo oleja v diffe alebo prevodovke prinajhorsom ako spomenul vyssie KO diff len zvlastne ze normalnou jazdou ked netlacim razantne auto ide dobre aj som zodvihol zadok a skusil potocit kolesami do jednej druhej strany a mozno malinka vola tam bola ale nic extremne uvidime cez vikend snad vymenim lozisko mozno hardynu a poviem co to bolodufam ze len to diff by som neprezil
ferdy91 napísal:Silenty v drziaku prevodovky su ok.Na diffe uz bohvie ake niesu,ostatne som skusal tlacit skakat vsetko mozne nepohli sa proste na aute som nenasiel ziadnu chybu.Len ma to sere uz nenormalne pri 1tke ked mu poriadne slapim tak dddddddddddd ako keby si chodil po jamach ale ked idem po jamach ziaden buchot nic nepocujem cize silenty velmi nepredpokladam.Skor sa obavam diffu![]()
presne pri urcitych otackach to ide ako mlyncek a cele auto trase neskutocne keby tu bol niekto na blizku klubak vedel by mi poradit zial asi nikto nikde
diff nehuci vsetko na nom fakci ale neviem ci taketo nieco moze robit fakt ma to uz sere