... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
 este som si vsimol ze na dife je malilinko oleja avsak nehuci ale to asi nebude mat spojitost kedze doteraz OK
 este som si vsimol ze na dife je malilinko oleja avsak nehuci ale to asi nebude mat spojitost kedze doteraz OK  ak vravíš, že spojka ok a otáčky vyletia no zrýchlenie nenastane... mne v ňom búchalo keď mi hrabalo len jedno koleso... keď hrabali obe tak nebúchalo.... nakoniec sa mi rozpadol úplne a ostal som stáť... zaradil som aj 5ku, pustil som spojku a stál som na mieste
 ak vravíš, že spojka ok a otáčky vyletia no zrýchlenie nenastane... mne v ňom búchalo keď mi hrabalo len jedno koleso... keď hrabali obe tak nebúchalo.... nakoniec sa mi rozpadol úplne a ostal som stáť... zaradil som aj 5ku, pustil som spojku a stál som na mieste 
 Daj vyvazit kardan a kup nove ulozenie kardanu
 Daj vyvazit kardan a kup nove ulozenie kardanu
 Avsak ak sa dokaze pohnut len otacky mu vyletia tak by som tipoval spojku, lenze to nevysvetluje drncanie a tie pazvuky. Mozno pritlacak, Pu -ovi na e30.cz sa uvolnil pritlacak a robilo mu to strasne pazvuky
 Avsak ak sa dokaze pohnut len otacky mu vyletia tak by som tipoval spojku, lenze to nevysvetluje drncanie a tie pazvuky. Mozno pritlacak, Pu -ovi na e30.cz sa uvolnil pritlacak a robilo mu to strasne pazvuky 

Silenty by som uz len pocul z toho dovodu ze chodim dost casto po jamach a zo zadu buchot od jam nepocujem vobec :) a pozrel som kazdy jeden silent.Na diffe tie 4 na uchytenie nevyzeraju bohvie ako ale na starej 2.5tdse boli este horsie a nic nebuchalo.A mimochodom zacalo to robit po tom ako som sa trosku blaznil po hladkych cestach dovtedy nic cize nieco povolilo tot moj usudok mozno zly :)
 Silenty by som uz len pocul z toho dovodu ze chodim dost casto po jamach a zo zadu buchot od jam nepocujem vobec :) a pozrel som kazdy jeden silent.Na diffe tie 4 na uchytenie nevyzeraju bohvie ako ale na starej 2.5tdse boli este horsie a nic nebuchalo.A mimochodom zacalo to robit po tom ako som sa trosku blaznil po hladkych cestach dovtedy nic cize nieco povolilo tot moj usudok mozno zly :)