Ja som si tym presiel. Vdaka bohu som mal od auta COC certifikat, kde 17ky zapisane boli. Policajti boli zjavne pri prepise na Slovensko lenivi a zapisali len 15ky.
Ako uz bolo spomenute, bud to vybavis cez BMW, kde za to chcu 60 Eur (sialenost - za jeden papier) a moze to trvat 4 tyzdne, alebo pojdes so svojim COC na obvodny urad dopravy. Nezabudni im tam vsetko prilozit, tak, ako vyzaduju (chcu aj odfotene VIN na karoserii, to na nete nenajdes + nejake dalsie blbosti). Takze najlepsie je ist sa osobne pozriet na urad dopravy, tam na nastenke si precitat, co vsetko chcu, VSETKO im doniest a mali by to vybavit. Vydaju Ti tam novy technicak, s ktorym potom pojdes na policiu, kde by si si normalne prihlasoval auto, a tam Ti len daju razitko a budes vybaveny. V mojom pripade policajt dokonca nechcel ani ziadne peniaze, ale nespoliehal by som sa na to - radsej so sebou vezmi nejake tie kolky. :)
vela stastia, je to pakaren. Hlavne ak nemas COC - docital som sa, ze by sa to malo dat aj bez neho, a to pomocou specialneho potvrdenia z STK (zo zakona), ale ked som skusal tuto cestu, tak na mna vsetci pozerali ako na trafeneho. Cize som povodne 18ky musel pekne predat (aspon sluzia - vid tuner_bn

) a kupil som nove 17ky.