na to je specialny olej, bez neho ide do motoru bordel...vobec si necital link co som ti poslal!!!!!!!!!!!!! znamych mas majstrov, to videt..silonka je popici a ked sa ti roztrhne klinak tak ju mozes pouzit miesto neho no nie ? keby kokotizmus rastol je to tu cele zelene
ex: E46 330CD Mpak BMW e36 320i coupe //M Paket 18"
vravim, mam doma sisku aj s tesnenim co ti priamo pasne na vahu. Mam k tomu aj olejcek. Treba to nim mazat a tym to potom lahko umyjes od bordelu. A jo, je to ppci zvuk potom :)
ano.ale teraz ked ma vozil v m3 cabriu tak sa mi toto zda ako zablokovany prievan...ha ha...ale zvuk to uz zmenilo...vo vyfuku moc nechcem vrtat.dnes som kupil olej na filter Green.tak som to cele nastriekal, je to teraz cele zelene od toho.a nechal som na tom aj tu silonku pre istotu....a vsetko je ok.este potom vymenim tu trubku za hadicu ak ju niekde najdem v prijatelnej cene.dnes mi opravili aj strechu takze uz chodi ako ma....
ak mozem poradit tak napr. bmw performance vyfuk ma jednu vnutornu dieru perforovanu, to je jediny rozdiel. Funguje to na e90, fungovat by malo aj na inom sestvalci;) Za vysledok nerucim