... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
airbone napísal:ty kokso..... ako zhlucnit vyfuk na bmw na sportovejsi zvuk......... tak toto je pre mna velmi tazke kave....![]()
Navrhujem zaviest psychotesty pred ziskanim clenstva na tomto klube....... aby sa odfiltrovali ludia s demenciou
alebo zalozit novu stranku bmwklub-tuzing.sk , kde by sa mohli takyto zdruzovat.....
praetorian napísal:Ano ale chcem zostat niekde okolo 15litrov na stovku.mesacne prejazdim okolo 200l benzinu
MurphY napísal:
mesacne das do benzinu 260€...kupil si si auto ktore urcite nema najlacnejsiu poistku aj nahradne diely nejsu zadarmo..a vymyslas jak spravit sportovy zvuk zadarmo ? nekedy mi to pride ze sem chodia ludia co bmw vobec nemaju..
TomNR napísal:
a zas ty robis z bmw nieco viac ako je, aspon to z tvojho prispevku vyplyva. Napr. ja nemam pravo mat bmw, ked zhanam koncak z ameriky, co je oproti bastucku a podobnym dielam iba (cenovo) pralacna kopka plechu? Osobne som za herriho riesenie :)
praetorian napísal:dobre necham to tak ked ste vsetci taki mudri...moc ste mi vsetci pomohli....
praetorian napísal:katalyzator.???ale potom to bude vela zrat.teraz jazdim za 15l/100km.a potom...
KISS-MY-ASS napísal:
prečo by to malo vela žrať podla teba? ... ma zaujma bo chcem vyhodiť katalyzator