... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

JOKO020 napísal:a ze som neni spinos, tot je to vyhladanee....post69975.html?hilit=okna coupe#p69975
Mimo napísal::roll: no u mňa je to skôr tá mechanická závada.. ked ten gombík podržím tak vyjde okno v pohode ale ekd ho stlačím na polohu ked sa má zavrieť samé tak sa zasekne a zíde dolu. ako by tam mal nejaký odporteda ked skúsiš zastaviť to funkčné okno rukou tak urobí to isté.

johnyfly1 napísal:ja mam ten isty problemdam hore automaticne a okno v hoc akej polohe zastavi a zbehne o kusok dole a robi to aj v manualy ked drzim gombik... ked chcem zavret musim tukat do gombika... no niekedy to ide uplne pekne bez problemov :)
ja tipujem ako chalani hovoria mechanicka vada ked okno nemoze vytlacit hore ak tam je daky odpor zareaguje pia reakcia a okno sa stiahne![]()
ale zasa mozu byt aj pozalamovane kabliky v dverach a moze byt chyba aj v procaku v motorceku to nevylucujem
johnyfly1 napísal:no nieje to nahodou cela jednotka centralu? ZKE control unit...za spolujazcovym kastlikom :)
johnyfly1 napísal:podla mna to je v motorceku nic ine tam uz nieje...aspon u kie sa robi inicializacia motorceka tak tipujem ze aj u bmw
...Proste niekedy ked dam plny hore ide hore niekdy sa zasekne v barz ktorej polohe a zide trocha dole..Potom musim uz len tukat ako datel do tlacitka..Pokedy neprejde tu urcitu hranicu.Ale niekto my vravel ze tam je neaka kocka pri motorceku a ta by mohla bejt na prd...Neviem to najst na ETKdracik.bmw napísal:Robi to aj mne ale len niekedy...Proste niekedy ked dam plny hore ide hore niekdy sa zasekne v barz ktorej polohe a zide trocha dole..Potom musim uz len tukat ako datel do tlacitka..Pokedy neprejde tu urcitu hranicu.Ale niekto my vravel ze tam je neaka kocka pri motorceku a ta by mohla bejt na prd...Neviem to najst na ETK
ako elektrikar si daj hladat elektricke schemy na BMW
tam by si mal zacat
vela veci sa ti ulahci
Co to mame za crepy?hahahaha...za toto si nemci vojnu prehrali.
Mal som presne tuto istu zavadu na Oktavke a bola to riadiaca jednotka motoru okna na VWgroup umiestnena priamo na motore.