... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
JOKO020 napísal:a ze som neni spinos, tot je to vyhladanee....post69975.html?hilit=okna coupe#p69975
Mimo napísal::roll: no u mňa je to skôr tá mechanická závada.. ked ten gombík podržím tak vyjde okno v pohode ale ekd ho stlačím na polohu ked sa má zavrieť samé tak sa zasekne a zíde dolu. ako by tam mal nejaký odporteda ked skúsiš zastaviť to funkčné okno rukou tak urobí to isté.
johnyfly1 napísal:ja mam ten isty problemdam hore automaticne a okno v hoc akej polohe zastavi a zbehne o kusok dole a robi to aj v manualy ked drzim gombik... ked chcem zavret musim tukat do gombika... no niekedy to ide uplne pekne bez problemov :)
ja tipujem ako chalani hovoria mechanicka vada ked okno nemoze vytlacit hore ak tam je daky odpor zareaguje pia reakcia a okno sa stiahne![]()
ale zasa mozu byt aj pozalamovane kabliky v dverach a moze byt chyba aj v procaku v motorceku to nevylucujem
johnyfly1 napísal:no nieje to nahodou cela jednotka centralu? ZKE control unit...za spolujazcovym kastlikom :)
johnyfly1 napísal:podla mna to je v motorceku nic ine tam uz nieje...aspon u kie sa robi inicializacia motorceka tak tipujem ze aj u bmw
dracik.bmw napísal:Robi to aj mne ale len niekedy...Proste niekedy ked dam plny hore ide hore niekdy sa zasekne v barz ktorej polohe a zide trocha dole..Potom musim uz len tukat ako datel do tlacitka..Pokedy neprejde tu urcitu hranicu.Ale niekto my vravel ze tam je neaka kocka pri motorceku a ta by mohla bejt na prd...Neviem to najst na ETK
Co to mame za crepy?hahahaha...za toto si nemci vojnu prehrali.
Mal som presne tuto istu zavadu na Oktavke a bola to riadiaca jednotka motoru okna na VWgroup umiestnena priamo na motore.