... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
johnyfly1 napísal:tusim ze nam to vysvetlovali v skole s tymi otackami a dokonca nam dali velmi podobny motor kolovat ale nedaval som pozor![]()
![]()
johnyfly1 napísal:pisal som podobny ...nie BMW!
a co s tym dokazes ked to budes vediet?aj tak to potom musis rozobrat... myslim ze malo ludi rozobera motorceky a hlada v nich chybu...radsej si daju inzerat a vymenia kus za kus a je pokoj
![]()
a mimo toho 10r autoelektrikar to musi zvladnut... keby som dal auto do servisu ktory uz 10r opravuje auta tak cakam ze to zvladnu bez ohladu na znacku auta![]()
to len moj nazor. nic v zlom :)
11mh11 napísal:Zdravim Vas pani.Vie mi tu niekto poradit ako riesit problem so samozastavovanim el.okna pri zatvarani?Okno sa pri zatvarani v hociktorej polohe zastavi a uberie sa nazad smerom dole,napriek tomu ze gombik zatvarania dalej drzim a odpor ani zavada mechaniky tam nieje ziadna.Urobi to vacsinou v 1/4 alebo 1/2ke vysky a aj to nie vzdy a jedna sa len o okno na soferovej strane.Kde hladat elektroniku dojazdu a co s tym?Mal uz niekto podobny problem a ako ho riesil?dakujem.
Prip.poprosim na mail 11mh11@azet.sk
JOKO020 napísal:nestaci len odpojit na 10 min baterku a naucit okna vypinacom tak ze ho podrzis v spodnej a vo vrcnej polohe tak 2 razy a on si polohy najde???????????len sa pytam
johnyfly1 napísal:
no mne to tak nepomohlo a to som skusal tak zoparkrat
johnyfly1 napísal:ja som myslel ze mi nepomohlo to co pisal hore JOKO020 to s tou baterkoutvoju verziu som este neskusal ..
ale cez vikend sa na to kuknem uz mam aj kocky nove keby dacoa vazelina nieje problem v robote jej mame na tony kedze robime dverove moduly
11mh11 napísal:
Hej,ved som v podstate odpovedal v predoslom prispevku aj Jokovi aj Tebe...
No skus tu moju fintu a daj vediet ako si dopadol...
Davaj bacha aby si neupiekol motor,kedze tym ze mu prilozis externy zdroj tak na koci nevypne len sa trapi.Ten trojkonektor tam nechaj ako som pisal,ten je dolezity na prehodnotenie toho o co nam ide vo chvili zapnuteho kluca...
No ved uvidis.
Ak to nezaberie,potom uz fakt neviem co s tym dalej...
alfonzito napísal:a co keby si skusil poradit aj tu?ci potrebujues silno zarobit par drobnych?