... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
piit napísal:
Mne sa to podarilo tiez.Ostali v zapalovani v prvej polohe.Dostal som sa dovnutra nasledovnym postupom:
...
Zaujimave bolo ze som bol v cudzom meste kde ma nikto nepoza a za bieleho dna preslo okolo mna asi desat pesich a dve auta a vsetci sa tvarili ze nic nevidia.CCA 5 minut
BlackMW napísal:
super navod, ale len zabrzdeny ho zavesi na net aby ti vedel otvorit auto aj ten posledny blbec ktory to doteraz nevedel..
johnyfly1 napísal:
no este ze ste nenechali nastartovane![]()
![]()
BlackMW napísal:
super navod, ale len zabrzdeny ho zavesi na net aby ti vedel otvorit auto aj ten posledny blbec ktory to doteraz nevedel..
Mimo napísal::-k aké to máte čudlíky? neviem si predstaviť vyťahovať za tie moje...![]()
či coupe majú iné?
johnyfly1 napísal:
jj zevraj coupe maju kratsie :-)
Mimo napísal:noo coupé má asi práve také... rovný valček
piit napísal:
Mne sa to podarilo tiez.Ostali v zapalovani v prvej polohe.Dostal som sa dovnutra nasledovnym postupom:
Srobovakom v pravom hornom rohu trosku odchylis dvere ak si das pozor ani neoskrabes lak,mne este pomohol "stovka klinec" aby bolo viac miesta dalej si zoberes tenky ale pevny drot snurku od topanok.Na snurke spravis klasicku slucku."Ocko" slucky napnes na hrot drotu a snurku jemne obkrutis kolo drotu.Medzerou medzi tesneniami dveri a ramu das tento stredoveky prístroj dovnutra.Slucku nasmeruj na kolik.Mne to vyslo na druhy pokus.Ak mas slucku okolo kolika vytiahni jemne drot.Klinec alebo srobovak nie.Este potrebujes snurku dostat z vertikalnej polohy do horizontalnej co nieje nic zlozite a len zatianes.Slucka sa pekne chyti.Esteze je ten kolicek tak super tvarovany.Znova snurku do vertikalnej.Potiahnes nahor na mas vyhrate.Zaujimave bolo ze som bol v cudzom meste kde ma nikto nepoza a za bieleho dna preslo okolo mna asi desat pesich a dve auta a vsetci sa tvarili ze nic nevidia.CCA 5 minut
ShaggyM napísal:
Diky za tip.
Lenže ja som sa s tym crcal 3,5 hodiny.... Všimnite si všetci prosím, koľko je hodín