... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
SnipE_88 napísal:no hej na E46ke ( a myslim ze aj na E36) je na dialkaci tlacitko ktore len jednorazovo otvori kufor cize ak si ho snim otvoris kluce das do kufra a zavres kufor si v <>
ale myslim ze tento problem by sa mal riesit tym plastovym klucikom ten je tusim urceny na to aby si si ho dal do penazenky a v pripade ze sa "vymknes" mal cim otvorit dvere...
ale neviem na isto ci sa snim daju otvorit dvere lebo som to este neskusal len som o tom cital ze nato je ten plastovy kluc
SnipE_88 napísal:ano ten šedý je pre hotelovu obsluhu aby ti nemohli ukradnut veci s auta ale len ho zaparkovat
len neviem kde ho na slovensku vyuzijes
SnipE_88 napísal:no hej na E46ke ( a myslim ze aj na E36) je na dialkaci tlacitko ktore len jednorazovo otvori kufor cize ak si ho snim otvoris kluce das do kufra a zavres kufor si v <>
ale myslim ze tento problem by sa mal riesit tym plastovym klucikom ten je tusim urceny na to aby si si ho dal do penazenky a v pripade ze sa "vymknes" mal cim otvorit dvere...
ale neviem na isto ci sa snim daju otvorit dvere lebo som to este neskusal len som o tom cital ze nato je ten plastovy kluc
MiruskaSL napísal:
asi sprostá otázka, ale aký plastový kľúč?? máš pri každom aute ten kľuč??
johnyfly1 napísal:
no tu ho mas je to ten malinky cierny.
ani ja ho nemam
MiruskaSL napísal:Cawte, počujte viete tu niekto otvárať BMW 318 bez kľúčov??(auto s centrálom) minule sme sa vymkli a skončilo to rozbitým trojuholníkom..ale tak čo už stáva sa ..
:D tak dajte nejaké tipy ak viete..:-)
piit napísal:
Mne sa to podarilo tiez.Ostali v zapalovani v prvej polohe.Dostal som sa dovnutra nasledovnym postupom:
Srobovakom v pravom hornom rohu trosku odchylis dvere ak si das pozor ani neoskrabes lak,mne este pomohol "stovka klinec" aby bolo viac miesta dalej si zoberes tenky ale pevny drot snurku od topanok.Na snurke spravis klasicku slucku."Ocko" slucky napnes na hrot drotu a snurku jemne obkrutis kolo drotu.Medzerou medzi tesneniami dveri a ramu das tento stredoveky prístroj dovnutra.Slucku nasmeruj na kolik.Mne to vyslo na druhy pokus.Ak mas slucku okolo kolika vytiahni jemne drot.Klinec alebo srobovak nie.Este potrebujes snurku dostat z vertikalnej polohy do horizontalnej co nieje nic zlozite a len zatianes.Slucka sa pekne chyti.Esteze je ten kolicek tak super tvarovany.Znova snurku do vertikalnej.Potiahnes nahor na mas vyhrate.Zaujimave bolo ze som bol v cudzom meste kde ma nikto nepoza a za bieleho dna preslo okolo mna asi desat pesich a dve auta a vsetci sa tvarili ze nic nevidia.CCA 5 minut
MiruskaSL napísal:Mno tak to gratulujem teda..:-) heh ale to máš dobre keď 5 min..mi sme tam stáli 3 hodiny..a na vlakovej stanici..takže vieš..tri vlaky prišli..dva odišli či ako..proste a všetci kukali po nás..my sme len čakali, že kedy dajaky fízli dojdu vieš..