... všetko o BMW ...
Moderátori: Hugino, SmartBastard
undy napísal:Rozmýšľal som nad niečim takým, že by som dal dozadu vankúše /orig z E70/ a nafúkal ich koľko treba a zaslepil otvor na nafukovanie, resp. by som tam dal ventil. Čiže by som nemal kompresor ani nič iné, len nafúknuté vankúše, ktoré by som podľa potreby dofukoval manuálne. Ako to tam vyzerá po mech. stránke, bol by to veľký problém prispôsobiť vankúš namiesto pružiny?
undy napísal:aha, ja som myslel, že to nafúkam na požadovanú výšku auta a malo by to ako- tak fungovať, to dofukovanie je len navyše funkcia na udržovanie konštantnej výšky auta apod.
tak by to snáď mohlo byť, či?
Darkness napísal:Kamoš to mal tiez a mal pri tom vankúše ...
Ja som kvôli tomu predal focusa ... To bolo strasne ...mi nieco vrzgalo v palubovke- som si myslel ze to auto podpálim :)
Raz aj v e46 tri dni mi to robilo, uz som chcel vypisovať inzerát, ale som to odstránil ( pod volantom som mal spadnutý taky plast :)
V tejto e53 je zatial ticho :)
Som si myslel ze len ja som taky háklivy na vrzganie plastov v aute :)
Patrik145 napísal:Chlapci, neviem co mate za auta... ale vrzgal mi MINI COOPER, vrzgal mi Favorit... dokonca aj 36vrzgala a aj Fabia obcas vrzgala... Mate auta za XY penazi a riesite tu podomacky robenych uprav... To si robte na starych autach... Ako nejdem nikomu hovorit o tom ako sa ma k svojmu autu spravat, kazdy nech si tam spravi co chce, akurat mi pride vtipne ze sa tu riesi vzduchovy podvozok ktory bude stale nafuknuty. Ten vzduchovy podvozok ma svoje uceli a to ze si tam das miesto pruziny nafuknuty balon... je somarina. Uvediem to na priklade: nalozis plne auto ludi + nejake tazsie veci... co spravi balonik hmm? Bude nafuknuty na fest, zadok bude neprijemne tvrdy a v horsom pripade ti niektory z balonov moze aj buchnut pretazenim a pretlakovanim. Sorry ale musel som to napisat :/