... všetko o BMW ...
Moderátori: Hugino, SmartBastard
rebel napísal:Caf, na inzerat pouzivane, tu mas napriklad nejaky web http://www.bmcautodiely.sk/?e53,53
Ja uz by som dal radsej tych 70 za novy, tolko stal co ho mne menili.
Edit: Ma ich tolko kusov, tak pri troche stastia mozno kupis aj tie svoje co ti odmontovali
rebel napísal:Tak stara nevedela asi ako sa darilo muzovi v noci. Si mal povedat, ze chces tie iste co ti v noci stary odmontoval
Nuz zvykam si ze na X5 stoji aj srobik 10 eur :) Ale zasa tie nove original veci aj vydrzia co to, ale zaplatis to poriadne :)
rebel napísal:Jasne ze ano, lebo je to malicke, rychle a lahko sa to preda a pri kazdom tukanci to rozjebes a potrebujes kupit. A zatu hovadinku 40 eur ked vypyta, niekto na to robi cely a on s tym ma robotu minutku.
Ja preto nie som velky zastanca takychto kseftov kade tade. Aj tak clovek neusetri, aj ked uctovnicky by sa zdalo ze ano, ale z dlhodobeho hladiska, z pohladu zivota si to zivot zoberie naspat aj s urokmi :)
rebel napísal:Ale bohvie co to bude, polofunknce a necakaj ze ti nejaka stara z Hornej Dolnej potom vrati peniaze. Ako pises este su aj nastriekane inou farbou, co to budes farbit alebo si spravis z X5 kolotoc ?
Moj mechanik mi dal senzor za 75 bez dph, takze to bude tiez tych 90 eur ako pises ty. To ti slohli vsetkych 8 senzorov ci len tie 4 ? Bo zasa naozaj pri tej cene je to dost za obycajne senzory, ale hold co narobis, X5, kralovna ciest :) Stare s rizikom 110 a nove 360, to je rozdiel 250 eur, to je hodne teda, to asi stoji za vyskusanie :) Aj ked ja by som nebral asi :)
rebel napísal:... no nejako je ticho, mozno si bucha hlavu co to kupil od lopkara za senzory