... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, SmartBastard

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
populateur
Autor témy
Auto: BMW X5 (E53)
Kraj: Banskobystrický

Parkovacie senzory zadne x5

Štvrtok, 11. Októbra 2012, 07:28

Ahojte.
Nevedel by mi niekto poradit kde kupit za prijatelnu cenu parkovacie senzory na X5? E53. Vcera mi to niekto vytiahol z auta a nove zevraj stoja okolo 100vky.
A este jedna otazocka. Je nejaky rozdiel medzi prednymi a zadnymi, ci je to to iste? dakujem

rebel
Kraj: Zahraničie

Re: Parkovacie senzory zadne x5

Štvrtok, 11. Októbra 2012, 08:40

Caf, na inzerat pouzivane, tu mas napriklad nejaky web http://www.bmcautodiely.sk/?e53,53
Ja uz by som dal radsej tych 70 za novy, tolko stal co ho mne menili.

Edit: Ma ich tolko kusov, tak pri troche stastia mozno kupis aj tie svoje co ti odmontovali :D
Krása sveta je vždy úmerná kráse Ducha, ktorý ho vníma

populateur
Autor témy

Štvrtok, 11. Októbra 2012, 09:12

rebel napísal:
Caf, na inzerat pouzivane, tu mas napriklad nejaky web http://www.bmcautodiely.sk/?e53,53
Ja uz by som dal radsej tych 70 za novy, tolko stal co ho mne menili.

Edit: Ma ich tolko kusov, tak pri troche stastia mozno kupis aj tie svoje co ti odmontovali :D

dik za odpoved. tej panej som volal, ma inzeraty asi na kazdej stranke s dielmi. ked som sa jej dovolal povedala ze sa musi spytat muza a ze mi zavola spat. odvtedy uz ani nedviha.tak asi serioznost. asi budem musiet ten original servis ](*,)

rebel

Štvrtok, 11. Októbra 2012, 10:20

Tak stara nevedela asi ako sa darilo muzovi v noci. Si mal povedat, ze chces tie iste co ti v noci stary odmontoval :D
Nuz zvykam si ze na X5 stoji aj srobik 10 eur :) Ale zasa tie nove original veci aj vydrzia co to, ale zaplatis to poriadne :)

populateur
Autor témy

Štvrtok, 11. Októbra 2012, 10:43

rebel napísal:
Tak stara nevedela asi ako sa darilo muzovi v noci. Si mal povedat, ze chces tie iste co ti v noci stary odmontoval :D
Nuz zvykam si ze na X5 stoji aj srobik 10 eur :) Ale zasa tie nove original veci aj vydrzia co to, ale zaplatis to poriadne :)

:) no rano mi do smiechu nebolo ked som to zistil ale uz to beriem aj ja s humorom.sme na slovensku a ludia su kadejaki. urcite mi to vymontoval nejaky fetos a aspon som mu zaobstaral davku:)
uz sa mi pani dovolala a dohodli sme sa ze maju z nejakej buracky,ale su nastriekane nejakou metalizou. tak som zobral 4 za 110eur. ked mi nebudu pasovat tak sa to da do 10 dni vratit. Nuz skusim aj tento variant:)

rebel

Štvrtok, 11. Októbra 2012, 10:53

Potom daj vediet, ci budu oka ked ich nasadis.

SmartBastard
Auto: '08 M Coupe, '10 X6
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 11. Októbra 2012, 11:18

Oni tie senzory z X5 kradnú, lebo sú ľudia, ktorý si na X5 kúpia radšej kradnúte lacnejšie .. ;)
BMW Z4 M Coupe: Wreaking serious havoc on the hierarchy of needs.
BMW X6: If there's a guideline for creating coupés, it's just been ignored.
Bastard's Video Collection
www.RoyalGarage.sk
www.facebook.com/RoyalGarageBratislava

rebel

Štvrtok, 11. Októbra 2012, 12:56

Jasne ze ano, lebo je to malicke, rychle a lahko sa to preda a pri kazdom tukanci to rozjebes a potrebujes kupit. A zatu hovadinku 40 eur ked vypyta, niekto na to robi cely a on s tym ma robotu minutku.
Ja preto nie som velky zastanca takychto kseftov kade tade. Aj tak clovek neusetri, aj ked uctovnicky by sa zdalo ze ano, ale z dlhodobeho hladiska, z pohladu zivota si to zivot zoberie naspat aj s urokmi :)

populateur
Autor témy

Štvrtok, 11. Októbra 2012, 13:47

rebel napísal:
Jasne ze ano, lebo je to malicke, rychle a lahko sa to preda a pri kazdom tukanci to rozjebes a potrebujes kupit. A zatu hovadinku 40 eur ked vypyta, niekto na to robi cely a on s tym ma robotu minutku.
Ja preto nie som velky zastanca takychto kseftov kade tade. Aj tak clovek neusetri, aj ked uctovnicky by sa zdalo ze ano, ale z dlhodobeho hladiska, z pohladu zivota si to zivot zoberie naspat aj s urokmi :)

dam ti vediet ci budu ok.pre istotu som volal aj u nas v bystrici do tempusu a chlap mi povedal ze cena jedneho je 90 eur. plus robota 120 eur to je dokopy 400eur cca. ja som zohnal 4 za 110 plus nejaka robotka. takze ja to radsej risknem. niesom nejak na penoaze, ked som kupoval auto,ratal som s takymi nakladmi ale tie original servisy celkovo su az predrazene

rebel

Štvrtok, 11. Októbra 2012, 21:10

Ale bohvie co to bude, polofunknce a necakaj ze ti nejaka stara z Hornej Dolnej potom vrati peniaze. Ako pises este su aj nastriekane inou farbou, co to budes farbit alebo si spravis z X5 kolotoc ?
Moj mechanik mi dal senzor za 75 bez dph, takze to bude tiez tych 90 eur ako pises ty. To ti slohli vsetkych 8 senzorov ci len tie 4 ? Bo zasa naozaj pri tej cene je to dost za obycajne senzory, ale hold co narobis, X5, kralovna ciest :) Stare s rizikom 110 a nove 360, to je rozdiel 250 eur, to je hodne teda, to asi stoji za vyskusanie :) Aj ked ja by som nebral asi :)

populateur
Autor témy

Piatok, 12. Októbra 2012, 19:06

rebel napísal:
Ale bohvie co to bude, polofunknce a necakaj ze ti nejaka stara z Hornej Dolnej potom vrati peniaze. Ako pises este su aj nastriekane inou farbou, co to budes farbit alebo si spravis z X5 kolotoc ?
Moj mechanik mi dal senzor za 75 bez dph, takze to bude tiez tych 90 eur ako pises ty. To ti slohli vsetkych 8 senzorov ci len tie 4 ? Bo zasa naozaj pri tej cene je to dost za obycajne senzory, ale hold co narobis, X5, kralovna ciest :) Stare s rizikom 110 a nove 360, to je rozdiel 250 eur, to je hodne teda, to asi stoji za vyskusanie :) Aj ked ja by som nebral asi :)

tak tie svine mi slohli len 4 nastastie,zadne. bol som v original servise u nas v bb a povedali ze by mali pasovat. cize mi ich vymenia len objednaju uchyty a celu kabelaz lebo mi ten idiot postikal co sa dalo. cize aj tam pustim taku 200vku. ale nech to len funguje.a na zlodeja som uz nieco vymyslel.

jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 14. Októbra 2012, 20:52

ak by si ten dement kupil sadu z ebayu, stalo by ho to 20 euro, tak ti spravil skodu 300e a k nicomu, strihacov milujem, ja len raz na nejakeho narazim

len daj bacha ci mas 2 alebo 3 pinove, inac to pasuje, najskor uz potrebujes take ake mali aj prve e60, popripade novsie e39
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

rebel

Nedeľa, 14. Októbra 2012, 22:13

... no nejako je ticho, mozno si bucha hlavu co to kupil od lopkara za senzory :D

populateur
Autor témy

Pondelok, 15. Októbra 2012, 16:41

rebel napísal:
... no nejako je ticho, mozno si bucha hlavu co to kupil od lopkara za senzory :D

nie nie, myslim ze to bude pohodka. vo stvrtok idem do servisu a typek povedal ze su dobre. boli trojkolikove... a ten co mi ich predal tak vravel ze je to z buracky:) fakt ma to nezaujima, mozno niekto iny tak isto nadava v topolcanoch ze mu chybaju senzory. je to smutne,ale 360ecok namiesto 110 co som dal ja je rozdiel. este som sa spytoval v servise, cize potrebujem krytky ktore mi hajzel zobral tiez+ cela kablovacka lebo mi to postikal a + to najpodstanejsie robota, panko v servide povedal ze do 200 eur to bude... no nekup to:)

rebel

Pondelok, 15. Októbra 2012, 19:02

To ano, robota stoji vela krat viac ako material. Co som bol naposledy v servise, bral som vsetko original nove bmw diely, takze lacne neboli a bolo to tak pol na pol robota a material.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní