... všetko o BMW ...
Moderátori: Hugino, SmartBastard
populateur napísal:takze senzory co som predcasom kupil boli na x3. dnes v servise mi urobili kabelaz a tym som skoncil. cize stale zhanam 4 zadne parkovacie senzory a pre istotu mam aj cisla ktore by mali na nich byt:6938739 a 6989069... pripadni predajcovia pls piste do posty. dakujem
anderson napísal:To si mohol skôr napísať že máš senzory na X3. Ja som ich v nedelu objednal z Ebay. Podľa čísla som nezohnal nič, dúfam že tie objednané budú pasovať. Potrebujem zadné, no píšu že je to aj aj.
populateur napísal:
volal som s pani od ktorej som to kupil, bola prekvapena ze su na x3. ale padla mi sanka ked povedala ze nema s tym rpoblem ze mi peniaze vrati.aj ked v podmienkach mali na stranke ze len do 10 dni. tak ozaj klobuk dole, zajtr aich posielam spat...
anderson napísal:V Topoľčanoch?
populateur napísal:
ano
anderson napísal:o tej viem, volal som jej, má na X3 ale iba biele, pýtal som sa ako je to s funkčnosťou, popr. zárukou hovorí - Vyskusat to bohuzial nevieme nakolko nemame servis. Nase diely su oznacene specialnymi nalepkami a pokial tieto nalepky nie su poskodene mozete nam tovar do 10 dni vratit. Toto je nasa zaruka.
Matiassn napísal:http://moto.allegro.pl/listing.php/search?string=BMW+X5+PDC&category=4141&sg=0
Tu urcite najdes :-)