... všetko o BMW ...
Moderátori: Hugino, SmartBastard
farel napísal:To je právě to co mně nejde,doufám že jsem vytahoval správnou pojistku,myslím že to je č.59
farel napísal:Tak jsem asi vytáhl špatnou,vytahoval jsem v kastlíku u spolujezdce v pojistkové skříňce,neví náhodou někdo kde ta pojistka je,a jestli mám ty piny dobře zapojený.
farel napísal:Tak spárované už bych to mněl mít,když nejsem na dosach s autem a zmáčknu ON tak dioda bliká,když jsem na dosah tak svítí,ale zeleně,a nic se nestane takže asi větrání a nemůžu to podle návodu přepnout aby svítila červeně.Nemusí se náhodou něco přeprogramovat,mám na klimně tlačítko MAX a auto je ital.
http://autosip.sweb.cz/download/Telestart_T91_CZ.pdf
farel napísal:Tak chlapy funguje,mněl jsem přehozeny piny,takže pin 1 +12,pin 3 impuls(ja jsem ho mněl na 2ce),pin 6 kostra.Ale ovladač mně funguje jen zap.,vyp.,a nejde žádná zmněna ani kontrola(zjištění nastaveného režimu provozu,změna režimu provozu,zjištění doby provozu,apod.,),takže když to zapnu tak mně nebliká signalizace na ovladači že je webasto v provozu.Jak to funguje vám?
ROVBO napísal:PANOWEEE!
...POZORNE SOM TO TU CITAL, SLEDOWAL, PRISIEL SOM NA TO, ZE SOM STALE LENIWY, (INAK POWEDANE NEZRUCNY)![]()
NATRAFIL SOM TU, NEDALEKO OD MORAWIEC, NA CLOWEKA... DOHODLI SME SA, DOBRA CENA, NASLEDNY SERWIS GRATIS...