... všetko o BMW ...
Moderátori: Hugino, SmartBastard
farel napísal:To je právě to co mně nejde,doufám že jsem vytahoval správnou pojistku,myslím že to je č.59
farel napísal:Tak jsem asi vytáhl špatnou,vytahoval jsem v kastlíku u spolujezdce v pojistkové skříňce,neví náhodou někdo kde ta pojistka je,a jestli mám ty piny dobře zapojený.
farel napísal:Tak spárované už bych to mněl mít,když nejsem na dosach s autem a zmáčknu ON tak dioda bliká,když jsem na dosah tak svítí,ale zeleně,a nic se nestane takže asi větrání a nemůžu to podle návodu přepnout aby svítila červeně.Nemusí se náhodou něco přeprogramovat,mám na klimně tlačítko MAX a auto je ital.
http://autosip.sweb.cz/download/Telestart_T91_CZ.pdf
farel napísal:Tak chlapy funguje,mněl jsem přehozeny piny,takže pin 1 +12,pin 3 impuls(ja jsem ho mněl na 2ce),pin 6 kostra.Ale ovladač mně funguje jen zap.,vyp.,a nejde žádná zmněna ani kontrola(zjištění nastaveného režimu provozu,změna režimu provozu,zjištění doby provozu,apod.,),takže když to zapnu tak mně nebliká signalizace na ovladači že je webasto v provozu.Jak to funguje vám?

ROVBO napísal:PANOWEEE!
...POZORNE SOM TO TU CITAL, SLEDOWAL, PRISIEL SOM NA TO, ZE SOM STALE LENIWY, (INAK POWEDANE NEZRUCNY)
NATRAFIL SOM TU, NEDALEKO OD MORAWIEC, NA CLOWEKA... DOHODLI SME SA, DOBRA CENA, NASLEDNY SERWIS GRATIS...
 ,
 ,