... všetko o BMW ...
Moderátori: Hugino, SmartBastard
M.B.W. napísal:Zdravim Dunaj
Došlo mi webasto telestart T91, ale s 4 PIN konektorom. V aute je zasuvka 6 PIN.
Musel si aj ty tam urobiť nejaku redukciu z 6 PIN na 4 PIN, alebo si dostal webasto priamo s 6 PIN konektorom?
vdaka za info
martin
M.B.W. napísal:ahoj. no pozeral som to dnes ešte raz, a je to 6 PIN konektor, do ktorého vedú tri káble, presne tak ako si popísal.
Znovu som skontroloval celý priestor pod rezervou a ja tam mám iba jeden konektor - biely 6 PIN (žiadne kodove označenie iba text BMW :-) ) a ďalší konektor asi 20 PIN. Predpokladám že by som mal použiť nejakú redukciu 6/4.
Fotku spravím až zajtra, dnes sa mi to už nechce znovu rozoberať. :-)
M.B.W. napísal:to som urobil
dal som komplet dole rezervu, aj ten plastovy kryt, potom je tam nalavo vidiet krabicu s tromi konektormi, myslim že to musim odfotit, ale
som si isty že som tam kde by som mal byt :-)
zajtra spravim foto
M.B.W. napísal:dik za radu
ešte som sa nerozhodol ako budem pokračovať:-)
Jedno mam ale rovnake ako ty. Je to kabeláž na webaste, tak sa teraz modlím aby išlo napájanie z webasta až dozadu.
Ešte by som sa chcel opýtať či nemáš predstavu na čo by mohol byť ten 26 pinový šteker?
M.B.W. napísal:Priatelia
takze webasto je namontované, je funkčné. Jediná vec čo sa musela urobit bolo to prekáblovanie z 4 na 6. To urobili v TOB a fičím. Super.
M.B.W. napísal:dunaj,
ušetril si mi par ečiek, niekedy ked sa možno stretneme tak ti dlhujem par pív, teda ak piješ pivo :-),
či to robi aj vetranie som neskusal lebo som teraz v Dansku, ale dam vediet...
ešte raz vdaka za info