... všetko o BMW ...
Moderátori: Hugino, SmartBastard
M.B.W. napísal:zdravim chalani
som trochu sklamaný!!! z Webasta. Myslel som si že to bude lepšie. Neviem ako u Vás ale keď pustím ohrev,alebo aj vetranie tak vzduch som necítil fúkať zo žiadneho vetracieho otvoru, dokonca ani spod predného okna. Bolo síce trochu cítiť že v aute je teplejšie, ale o teple som mal úplne inú predstavu. Neviem či náhodou nemám niečo zle nastavené.
Ako je to u Vás?
Ruším príspevok, už som nato prišiel :-)
M.B.W. napísal:Zdravím dunaj
no :-)
prisiel som nato že som asi nepočúval v škole keď sme sa učili čítať:-)
v návode na Webasto je pozn. pri kúrení je treba nastaviť ventilátor min. na 1/3 výkonu čo som ja samozrejme neurobil,
Po DOKLADNOM preštudovaní!:-) návodu som to na dal tak na polovicu výkonu a som spokojný, auto je vyhriate.
ROVBO napísal:ZDAR PANI !
SOM RAD ZE STE RIESILI TIETO WECI NA FORE...URCITE BY NEBOL PROBLEM SI ZAWOLAT![]()
-
DUNAJ - MA PO FL, ALE SUPER PREHLAD
-
M.B.W. - POCHOPIL SOM ZE MAS E53 PRED FACELIFTOM, S MANUAL KLIMOU. TAK?
AK ANO, SME NA TOM STEJNE. ...ALE PISES ZE SPOKOJNOST. RAD BY SOM ROZSIRIL TIEZ (PREDHREW) NA DIALKOWE. PRETO ESTE NEAKE DOPLNUJUCE OT.:
-KOLKO ASI TRWA WYKURENIE
-AKY JE TO KONKR. TYP (PRIMAC, ANT, WYSIELAC)
-CO JE PRIMERANA CENA
-...NO A AKO SME NA TOM S CINSKYM TV/DVD
(HODIL BY SA OBCHODNY ZASTUPCA. ODKIAL HO MA NAPR. DUNAJ)
DIK
ROVBO napísal:MANUALNA KLIMA, BUDE SA TO DAT SPRAWIT?
ROVBO napísal:manualnu klimu v X5 som este naozaj nevidel:-)
... :) JE TO WERU SOCIAL-EDITION, ZATO ZWAZUJEM NEAKE UZITOCNE ZMENY. PRETO AK TU MAL NIEKTO SKUSENOSTI S WYMENOU MANUAL KLIMY ZA DIGI, SU WITANE
farel napísal:Všechny tady zdravím,na základě tohoto tématu jsem si koupil telestart t91 ale bohužel mám problém že mně to nefunguje.Mám E53 2002 v naftě.Chtěl bych poprosit jestli někoho nenapadá proč to nejede jestli by neporadil.El.mám doufám zapojenou dobře pin 1+ 12,pin 2 impuls,pin 6 kostra.Doufám že nejsem první komu to nepůjde a nevyhodil jsem chechtáky za telestart oknem.Předem moc díky za každý nápad.Jinak ty sedačky mám taky v kůži a bez vyhřívání,takže sme dva na světě.
farel napísal:Všechny tady zdravím,na základě tohoto tématu jsem si koupil telestart t91 ale bohužel mám problém že mně to nefunguje.Mám E53 2002 v naftě.Chtěl bych poprosit jestli někoho nenapadá proč to nejede jestli by neporadil.El.mám doufám zapojenou dobře pin 1+ 12,pin 2 impuls,pin 6 kostra.Doufám že nejsem první komu to nepůjde a nevyhodil jsem chechtáky za telestart oknem.Předem moc díky za každý nápad.Jinak ty sedačky mám taky v kůži a bez vyhřívání,takže sme dva na světě.