Utorok, 17. Júla 2012, 17:48
Nemozem prezradit detaily nejak v sirsom spektre, a sam toho vela neviem, akurat mam pristup k datam, kedze ich spravujem - a dnes prisla objednavka na niekolko stoviek istych, povedzme komponentov, pre F15 co takmer vzdy znamena, ze sa vyrobia predprodukcne kusy, ktore pojdu do jednotlivych krajin na predstavenie modelu, na vystavy atd.
BMW si zvycajne vo firme kde pracujem tieto veci v predprodukcii robit nedava, ale takmer vzdy to znamena, ze od tohto momentu je auto vzdialene od dealerskeho showroomu 6-8 mesiacov. Akonahle vyrobia vacsi pocet aut uz je komplikovane ich skryvat, prevazat a drzat utajene.
Kto planuje kupovat novu X5, radil by som pockat aspon na Frankfurt/Pariz, ak oficialne predstavenie odlozia az na Zenevu, tak potom uz takmer iste, z mojho pohladu, bude znamenat den uvedenia v zeneve aj den zahajenia predaja, v Nemecku minimalne.
Jedine co mozem povedat je ze F15 moze byt v zavislosti od verzie az o 200kg lahsia, maly pocet "komponentov" mi hovori, ze zrejme bude k dispozicii aj nieco mensie ako 30d
F10, 520d, r2012 Citrinschwarz
E46, 316i Compact, r2002 Grey Green
Opel Antara r. 2011 Калуга моя любовь