... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

majro napísal:a just by ti prave vtedy rano nechytilo
inak startovanie pohoda, citit obcas, ze je to ztuha ale nakoci na nejake to 3tie pretocenie

maiki napísal:ja som zatial problem nemal, startuje perfektne (klop klop), no mam pocit alebo sa mi zda ze pocujem prvych par metrov take piskanie ako turbo, ale slabe... znie to velmi zaujmavo, a trva to tak do 50 metrov, ked pridavam![]()

mys_iak napísal:ja pocujem pri jazde kadecojak keby som lamal lad v igelitke a prasti to po celom aute
ale dneska som nalozil do auta a kludne si to po odstatom tyzdni nastartovalo aj pri -20 cize spokojnost velka, az do chvile kym ma pri jednej z frajeriniek na zamrznutej ceste nepredbehol zadok, nastastie sa mi cele auto klzalo, len po ceste a nic sa nestalo, ale neni to prave najprijemnejsi pocit, ked sa auto toci a ja sa len pozeram a nemozem nic robit ](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
den predtmy suseda skrizovalo cez cestu potom co ho vyhodilo z kolaji, a to ako hovori ma odjazdene 40 rokov, mal stastie lebo od luky na ktoru keby ho stiahlo, tak ide na strechu ho delilo 15 cm, cize mi tu mame veselo, ktomu sa pridali problemy z vodou a uz je aj dosto toho, mohlo by uz prist teplo konecne