... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
LOKI napísal:350gramove hodinky
cerno napísal:ja mam pri sebe kľúč na kolesá
Le Gend napísal:Ja si nerad spinim ruky, tak nosim nieco, cim staci len trochu zamavat za oknom a je pokoj. Zatial vyskusane na tlupe permanentne dovolenkujucich (opalenych) spoluobcanov pytajucich "myto" pri prejazde ich rezortom (dedinou na Spisi) a na jednom mladom piratovi v Opeli Tigra. Samozrejme, som pripraveny, ze druha strana nepochopi spravne a niekedy bude treba zaradit spiatocku, prip. pouzit vsetky kone pod kapotou.
Le Gend napísal:Jasne, ze nie, je to gumena detska hracka..![]()
Le Gend napísal:Jasne, ze nie, je to gumena detska hracka..![]()
Otazka je, co je lepsie. Pokial ide len o mavanie spoza okna, staci hocijaka atrapa. Ale ak ide do tuheho, ze dotycny ma slaby zrak alebo intelekt a nedochadza mu, pomoze viac ozajstna devina, ktorou clovek nesmie vystrelit (iba ak slepymi alebo do vzduchu, no uz je to "pouzitie strelnej zbrane"), alebo radsej nieco plynove, airsoftove alebo paintballove, co aspon trosku ublizi ?
M3 lover napísal:Ked oproti mne bude ostra 9mm, tak po mne zostane uz len smrad z pneumatik, bez ohladu na to, co mam vo vrecku ja.ideal je podla mna zbrojak a 9mm na vlastnu ochranu...všetky airsoftove, plynove, plastove etc napodobeniny su na hovno...na ciganov ktori sa ti obšmietaju okolo auta možno, ale ked sa niečo zomelie tak niekto kto ma ostru 9mm ta jednoducho odjebe ked s tym nanho namieriš...