... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
tvaroh napísal:To v akom servise preboha majú Porsche skôr by som čakal Fiat
tvaroh napísal:no to ma praveze vobec nesklamesAsi ta sklamem ale má to malú Navi business a ta je v základe. Automat tiež a led svetla tiež
Maco napísal:ja sa neradujem, nieje to moja cielova skupinaJediny clovek co sa neraduje s Fuxxom je asi ten prvy majitel
mexican napísal:sak ja neriesim, nieje to auto pre mna, len ma udivuje ze ludia si za viac penazi dokazu kupit passat a podobne auta..Fukso, aj tak si v nejakom susednom vlákne písal že chrocht už kupovať nebudeš, tak nerieš
futy napísal:presne toto som chcel napisatjedine čo mi tam prekáža je diesel, inak žiadny problém. Z môjho pohľadu radšej holatý nový model, ako našlahaná f10. Teraz nemám žiadnu navi.
PristineShip napísal:boli samozrejme aj v palace mali dokonca dve krasne, za rovnake love jak som ja kupoval 4ku, ale samozrejme ze chcel som lahkonohe relativne sportove coupe, ktore je este aktualny model do 2020, a budem si kupovat velku tazku 5ku ktora je vybehovy model hej?fuxxo a co si si nekupil teda takuto holotnu f10/f11 520d pred 2 rokmi? boli showroomove skladovky, a to vlastne ani nie uplne holoty, za mozno 5k viac ako si dal za stvorecku.
teraz uz neviem ci 42 alebo 45, ale tusim 45k, lebo sa mi nejak mari ze to bolo o 3k viac ako moja picovina po zlave, mali v tobe f11 imperial blau, kozka, velka navi, a tusim aj hifi audio. urcite take mali aj v araveri.
speedfred napísal:asi niečo cez 14t km.
Negatíva :
moc výkonné až moca hlavne s manuálom
samozrejme že mne tam niečo vrzgne,ale stalo sa asi iba 2x ,
zajtra idem do servisu pretože tam je nejaká elektrická chybička (asi konektor na RJ), kámošovi s iným QV to už vyriešili a dostal ako náhradné vozidlo Porsche 911 Targa
v režime RACE občas do toho kecá stabilizácia aj keď by nemala.
Inak ok,len by to mohlo menej chlamsať (ftipkujem).
Povedal by som že R6 je sametovejšia ako V6 , tá ale ide lepšie do otáčok.
Maco napísal:V G30 keby som nemal na R6 tak by som určite radšej išiel do 520d ako 520i. Ten diesel tomu autu viac pasuje, bude lepšie vladat ťahať do kopcov a nebude ho potreba točiť ako benzín a ešte bude mat lepšiu spotrebu aj pružnosť v tom aute. Dokonca som G30 520d jazdil tak viem čo píšem, nie je to raketa ale neurazí a veľa ľuďom to bohato stačí.Uz vazne neviem co vidiet na tomto benzinovom bluzneni ze 520i je lepsie ako 520d...