... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
//MPower napísal:Ďalšie auto za úplnú top cenu :
M4 naložená dosť vo výbave (až na prevodovku) 05/2016 s iba 1800km za 45k.
Môže to byt zase dovoz USA a podobne čo je silno pravdepodobné, ja o to auto záujem nemám ale keby hej minimálne by som požiadal o VIN, nič za to človek nedá, možno by to bolo “čisté” auto pri šťastí :)
https://www.mobile.de/cz/Osobn%C3%AD-vů ... 53697.html
Maco napísal:aj ked tam je tato klauzulka Currently stored in air capsule with a mechanical air recirculation. Aj tak si myslim ze bude treba aspon polovicu veci vymenit. Na druhu stranu by ma zaujimal koncovy zaujemca, ani individual, ani long, ani v12 ani daka extra vybava... Netusim pre koho by to malo danu hodnotuAni do muzea neni zaujimave
PristineShip napísal:ja som myslel ekvivalent dnesnych 90 tisic..v hentakej farbe g32 prosim pekne, s vasim doplatkom. dakujem.
ekvivalent vtedajsich 90 tisic eur preratane na marky by mal dnes hodnotu 155-160 tisic eur.
cize ak to niekto kupoval v '97 a chcel aby sa mu vratila aspon to co do toho dal tak by ju vtedy musel kupit za ekvivalent max 60 tisic eur, ale to je velmi tazke odhadovat pretoze ceny aut sa menili tiez, dnes predavaju fungel sedmy s cennikovou cenou 120k za 85k po zlave (2 take maju v TOBe ale videl som takych viac, "socialok na pridavkoch" vybav, kde ale toho zas z toho nutneho zakladu vacsinou nechyba moc), ale neviem ci by taketo sumy za to davali ludia aj pred 20 rokmi, cisto z brucha by som povedal, ze keby hentaku sedmu kupoval dnes tak za nu da v markach po prepocte pod 65.
mohol tam chuj ukazat fakturu.
co okrem tesneni, tlmicov, zrejme asi celkovo podvozku, by tam bolo treba menit? motor by to nepredychal, musel by sa rozoberat?
Fuxxo napísal:dopici fakt, sak ta ma iny interier.. tvaroh co tu zavadzas