Rottwa akože neuraz sa, ale aj s Easom ste trafení na hlavu? Obidvaja nechápete alebo nechcete chápať rozdelenie tém? Ty sem pcháš bársjaké obyčajné E46 s poznámkami "poznáme toto?" Nato je Nákupná poradňa, tam si treba založiť tému a tam kľudne posielať bársjaké vraky......a Easa pre zmenu všetky technické veci napíše do pokecu, však prečo by sa obťažoval dať to do témy nato určenej, však MOD mu to môže presunúť.....a klenot je, že do Kúpim BMW napíše dopyt na navi modul MK3.....Chlapi, skoncertujte sa, použite mozog a nepridávajte MODom zbytočnú robotu......Lovu plečiek zdar
ja mam pocit, ze coskoro zacne byt zaujimave vsetko, co sa po vlastnej osi vie dostat z bodu A do bodu B, nebude to vyzerat na prvy pohlad ako kybel. tot moje pozorovania z poslednych dni Eserii (a Fka vlastne tiez)
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
ja mam pocit, ze coskoro zacne byt zaujimave vsetko, co sa po vlastnej osi vie dostat z bodu A do bodu B, nebude to vyzerat na prvy pohlad ako kybel.
clovek si vtedy uvedomi aka strasne napicu je tu situacia, ked niekto na jej opis naschval pouzie zvelicenie ale pritom nechtiac opise realitu naozaj tak ako je. Inak povedane, vdaka picovypalnemu a neprisunu "novych" aut je imho naozaj slovenska realita bez zvelicenia tak ako si ju opisal, minimalne co sa tyka benzinovych 6+ hrncov.
Bohužiaľ máte úplnú pravdu, jeden môj známy robí na DI a hovoril mi, že za posledné roky sa kvôli registračnej dani niekoľkonásobne znížil dovoz áut zo zahraničia... A hlavne starších modelov, u ktorých položka za prihlásenie častokrát prevyšuje ich predajnú hodnotu...
Ja som narazal na to, ze Rottwa da do zauhimavosti barsaku E46, lebo on si chce take auto zrejme kupit. Na to tu mame nakupnu poradnu, ale to by bolo asi treba pouzit mozog...
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!" -- P.R.