... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
//MPower
Auto: BMW F82 ///M4
Kraj: Bratislavský

Re: Zaujímavosti na predaj!

Piatok, 21. Februára 2014, 14:51

Ja by som od AAA nekupil absolutne nic uz len z principu!!! Zneuzivaju ludi ktory su v nejakej tiesni daju im 4000 za oktavku a mne ju potom predaju za 7000 , takych užerakov ja podporovat nebudem , radsej dam 8000 sukromnej osobe za taku oktavku ako 7000 dat AAA , ja ziadnemu kseftarovy nedam 3000eur z 7000 eurovej oktavie na kavu.

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 21. Februára 2014, 15:01

Presne trak!
AAA ma know how postaveny na ojebavani. Kto to nechce vidiet, tak nech tam kludne nakupuje.
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

hellrider
Auto: e39 530d

Piatok, 21. Februára 2014, 15:22

jop... kamosov otec mi davnejsie spominal ze sa bol u nich len opytat co by mu dali za octavku... vo vybornom stave, malo km... a ze na neho ine natlaky robili. Papiere mu nechceli vratit, pustit ho von atd... len aby to vzal za tu ich "super" ponuku..

a Roki... sak uz by si sa mal naucit ze prasat a este v nafte je proste uber-auto :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
e39 530d 06/2000 - BledoModreWozitko |

bmwcoding.sk

sineDko
Kraj: Zahraničie

Piatok, 21. Februára 2014, 16:46

hellrider napísal:
jop... kamosov otec mi davnejsie spominal ze sa bol u nich len opytat co by mu dali za octavku... vo vybornom stave, malo km... a ze na neho ine natlaky robili. Papiere mu nechceli vratit, pustit ho von atd... len aby to vzal za tu ich "super" ponuku..

a Roki... sak uz by si sa mal naucit ze prasat a este v nafte je proste uber-auto :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

s tymto plne suhlasim. clovek tam pride a uz ho nechcu pustit a vratit mu papiere. nemam to z vlastnej skusenosti ale priamo od osoby co tam bola

//MPower
Auto: BMW F82 ///M4

Piatok, 21. Februára 2014, 18:25

len raz by mi ten buzerant v AAA branil od nich odist alebo nebodaj vratit moje vlastne papiere od auta...

Igmaus
Auto: G20 330dx

Piatok, 21. Februára 2014, 19:22

Ja mam s odkupovanim pozitivnu skusenost. V predoslom pripsevku som pisal ze sme predavali dodavku islo o Citroen Jumper. Hodil som ho na net za urcitu cenu o tyzden sa mi ozvali z AAA ci ho nechcem dat ku nim povedali mi orientacnu cenu a ze po obhliatke mi ju upresnia. Povedal som ze to zvazim pockal som este tyzden na inzerat sa nikto neozval tak som ho poslal do AAA kde ho skontrolovali a ponukli mi cenu o 500€ nizsiu za aku som ho ponukal v inzercii. Cena za ktoru som ho chcel predat bola myslim 5300€ alebo tak nejako. Bez vahania som im auto dal za tu cenu co mi ponukli a bol som rad ze som sa zbavil auta. Pre zaujimavost som si pozrel neskor ich ponuku a to auto ponukali za tych 5300€ ako slm ho chcel predat povodne, s povodnymi kilometrami...

burton777
Auto: 118
Kraj: Banskobystrický

Piatok, 21. Februára 2014, 19:50

Kdyby byly založeni na ojebavani lidi, tak by me zajimalo kde sehnali 65tis. spatnych aut? Je to blbost, podle me proste nejde v takovem objemu prodanych aut, se muze najit nejaky horsi kus. Kdyz nekdo prodava jedno auto za 5let, taky neprizna kazdy skrabanecek a prasklou zarovku, protoze jinak by to auto neprodal. Tak to proste je... :-({|=

burton777

Piatok, 21. Februára 2014, 19:57

hellrider napísal:

Kdyz k vam dom nekdo prijde, taky mu hned ukazujete obcanku? Tak to slysim poprve ze by v auobazaru chteli hned videt technicak. Vetsinou se divaji na stav vozidla az potom nejake papiry atd....Ale papiry bych z ruky nikdy nedal... i kdyby je po me chtela moje stara [-o<

auto111
Kraj: Trnavský

Piatok, 21. Februára 2014, 19:59

Ved to je jeden zo sposobov ojebavania v AAAcku - obabrat predavajuceho aby pod cenu predal auto !

A ked maju ucinny system ojebavania tak polahky ojebu dost ludi aby mali siroku ponuku aut.

BMWpositiv

Piatok, 21. Februára 2014, 20:01

neveris, ale tak to je, ze AAA chce najskor papiere od auta, aby mohli urobit odhad odkupnej ceny... :wink:
dalej si tiez preveruju, ci auto nie je zatazene nejakym uverom alebo ci na nom nie je ina tarcha :-"

voMacK

Piatok, 21. Februára 2014, 20:12

burton777 napísal:
Kdyby byly založeni na ojebavani lidi, tak by me zajimalo kde sehnali 65tis. spatnych aut? Je to blbost, podle me proste nejde v takovem objemu prodanych aut, se muze najit nejaky horsi kus. Kdyz nekdo prodava jedno auto za 5let, taky neprizna kazdy skrabanecek a prasklou zarovku, protoze jinak by to auto neprodal. Tak to proste je... :-({|=

Netrep chujoviny prosim ta. Mam s nimi osobnu skusenost. Snazili sa ma dost ojebat, ale nedal som sa. A nie som zdaleka jediny.
-- P.R.

burton777

Piatok, 21. Februára 2014, 21:45

Na ktere pobocce si byl? Kdyz ses nenechal ojebat, tak jen dobre pro tebe, ale pochybuju, ze jestli jsi tam sel podavat, ze si to nekde jinde prodal lip a ychleji. Ja uz jsem jim podal tri auta a zatim nejlepsi zkusenost, prahy hned, sice cena tak o 5-10tis min nez jsem si myslel, ale za hodku jsem jel s prachama domu... Jednou jsem jim nekyvl na cenu, ale pak jsm se toho pul roku zbavoval a dostal jsem se o par tisic vyse, ale za ty nervy to nestalo...
Co se tyka nakupu, tak uz jsem tam s kamossma kouoily za posledni 4roky asi 12 aut a krome jedne fabie, vsechno v cajku...

burton777

Piatok, 21. Februára 2014, 21:49

BMWpositiv napísal:
neveris, ale tak to je, ze AAA chce najskor papiere od auta, aby mohli urobit odhad odkupnej ceny... :wink:
dalej si tiez preveruju, ci auto nie je zatazene nejakym uverom alebo ci na nom nie je ina tarcha :-"

Kdyz jdu do bazaru a opravdu chci prodat auto, tak si bud udelam nebo u nich okopiruju velky technicak a podle neho si muzou hledat co chcou, ale at mi tu nikdo netvrdi, ze mu nechteli vratit technicak, to je chujovina a nema cenu ji tady vubec resit....

voMacK

Piatok, 21. Februára 2014, 21:50

burton777 napísal:
Kdyz jdu do bazaru a opravdu chci prodat auto, tak si bud udelam nebo u nich okopiruju velky technicak a podle neho si muzou hledat co chcou, ale at mi tu nikdo netvrdi, ze mu nechteli vratit technicak, to je chujovina a nema cenu ji tady vubec resit....

Na kieho boha tu potom chces diskutovat, ked ocividne chces ignorovat realne skusenosti ludi s nimi???
-- P.R.

burton777

Piatok, 21. Februára 2014, 22:01

auto111 napísal:
Ved to je jeden zo sposobov ojebavania v AAAcku - obabrat predavajuceho aby pod cenu predal auto !

A ked maju ucinny system ojebavania tak polahky ojebu dost ludi aby mali siroku ponuku aut.

Nechu se tu zadneho z tech velkych autobazau zastavat, ale jestli Jste nekdy prodavali nebo kupovali auto, tak si vzpomente co to stalo nervu, odpovidat a psat inzeraty a pak smlouvani s cenou a ostatni veci, ktere se k vuli 1 autu deli. Takze pokud Vam v ackach nepristoupi na ase pozadavky, tak prece nemuzete pomlouvat a strkat autobazar do supliku s h i t ba z a r . Dalsich x lidi tam koupily dobre a nikde to neprezentuji, takze pak ty bazary maji jnom spatnou povest. Takze na foru se snazim prezentovat tu skupinu, ktera je s nakupem auta u AAA spokojen. Tak se nenavazejte a budeme vsichni spokojeni ](*,)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 222 neregistrovaných