... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
hellrider napísal:jop... kamosov otec mi davnejsie spominal ze sa bol u nich len opytat co by mu dali za octavku... vo vybornom stave, malo km... a ze na neho ine natlaky robili. Papiere mu nechceli vratit, pustit ho von atd... len aby to vzal za tu ich "super" ponuku..
a Roki... sak uz by si sa mal naucit ze prasat a este v nafte je proste uber-auto![]()
![]()
hellrider napísal:jop... kamosov otec mi davnejsie spominal ze sa bol u nich len opytat co by mu dali za octavku... vo vybornom stave, malo km... a ze na neho ine natlaky robili. Papiere mu nechceli vratit, pustit ho von atd... len aby to vzal za tu ich "super" ponuku..
a Roki... sak uz by si sa mal naucit ze prasat a este v nafte je proste uber-auto![]()
![]()
burton777 napísal:Kdyby byly založeni na ojebavani lidi, tak by me zajimalo kde sehnali 65tis. spatnych aut? Je to blbost, podle me proste nejde v takovem objemu prodanych aut, se muze najit nejaky horsi kus. Kdyz nekdo prodava jedno auto za 5let, taky neprizna kazdy skrabanecek a prasklou zarovku, protoze jinak by to auto neprodal. Tak to proste je...
BMWpositiv napísal:neveris, ale tak to je, ze AAA chce najskor papiere od auta, aby mohli urobit odhad odkupnej ceny...![]()
dalej si tiez preveruju, ci auto nie je zatazene nejakym uverom alebo ci na nom nie je ina tarcha
burton777 napísal:Kdyz jdu do bazaru a opravdu chci prodat auto, tak si bud udelam nebo u nich okopiruju velky technicak a podle neho si muzou hledat co chcou, ale at mi tu nikdo netvrdi, ze mu nechteli vratit technicak, to je chujovina a nema cenu ji tady vubec resit....
auto111 napísal:Ved to je jeden zo sposobov ojebavania v AAAcku - obabrat predavajuceho aby pod cenu predal auto !
A ked maju ucinny system ojebavania tak polahky ojebu dost ludi aby mali siroku ponuku aut.