... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

auto111
Kraj: Trnavský

Re: Zaujímavosti na predaj!

Piatok, 21. Februára 2014, 22:04

burton777 napísal:
Na ktere pobocce si byl? Kdyz ses nenechal ojebat, tak jen dobre pro tebe, ale pochybuju, ze jestli jsi tam sel podavat, ze si to nekde jinde prodal lip a ychleji. Ja uz jsem jim podal tri auta a zatim nejlepsi zkusenost, prahy hned, sice cena tak o 5-10tis min nez jsem si myslel, ale za hodku jsem jel s prachama domu... Jednou jsem jim nekyvl na cenu, ale pak jsm se toho pul roku zbavoval a dostal jsem se o par tisic vyse, ale za ty nervy to nestalo...
Co se tyka nakupu, tak uz jsem tam s kamossma kouoily za posledni 4roky asi 12 aut a krome jedne fabie, vsechno v cajku...

Pocuvaj ty si v nejakom vztahu s AAACkom alebo mas klapky na ociach ?

burton777
Auto: 118
Kraj: Banskobystrický

Piatok, 21. Februára 2014, 22:08

To auto111

Kolik si tam prodal a kolik si tam koupil aut? Me jsou nejake AAA uplne u p . . . . . . Kdyz ma nekdo jine zkusenosti jak ty, tak musi byt hned slepy, nebo co?
Naposledy upravil/-a burton777 v Piatok, 21. Februára 2014, 22:26, upravené celkom 1 krát.

burton777
Auto: 118
Kraj: Banskobystrický

Piatok, 21. Februára 2014, 22:15

voMacK napísal:

Na kieho boha tu potom chces diskutovat, ked ocividne chces ignorovat realne skusenosti ludi s nimi???

Taky mam realne zkusenosti, ale opacne, tak je tu jen pisu, mas neco proti tomu? Tak uz do Acek nechod, a zajdi sis do Esa 8)

auto111
Kraj: Trnavský

Piatok, 21. Februára 2014, 22:40

burton777 napísal:
To auto111

Kolik si tam prodal a kolik si tam koupil aut? Me jsou nejake AAA uplne u p . . . . . . Kdyz ma nekdo jine zkusenosti jak ty, tak musi byt hned slepy, nebo co?

Hovoril som priamo s byvalym zamestnancom AAAcka ktory odisiel prave kvoli tym spinavostiam ktore som spomenul a rovnake spinavosti uz boli zverejnene vo viacerych TV reportazach (napr. na CT1) . Cize mam to potvrdene min. z 2 zdrojov a v oboch zdrojoch su spomenute praktiky zhodne.

O praktikach AAAcka som vedel uz pred kupou auta a ja nie som samovrah aby som potom isiel do AAAcka kupovat/predavat auto. :idea:

Užívateľov profilový obrázok
voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 21. Februára 2014, 23:58

burton777 napísal:

Taky mam realne zkusenosti, ale opacne, tak je tu jen pisu, mas neco proti tomu? Tak uz do Acek nechod, a zajdi sis do Esa 8)

Ja u kokotov auta nenakupujem. Vsetky moje bimmery som si zatial dotiahol z overenych predajcov v DE.
Ake 6 rokov dozadu som tam chcel jedno auto pre zemastnancov a po tom, co som tam vytrpel uz nikdy viac [vtedy som o AAA este nevedel nic].
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Peto24
Kraj: Prešovský

Sobota, 22. Februára 2014, 00:54

reálna skúsenosť , otec kúpil auto z AAA , zistilo sa že v čase kupovania malo stočených min. 100 000km :wink: len toľko...

jkk
Auto: E91 330xd
Kraj: Bratislavský

Sobota, 22. Februára 2014, 08:48

2 roky dozadu manzel sefky (postarsi pan cca 70rokov) isiel predavat firemnu fabiu, ktoru pouzival len on na cestu na postu a na zahradu vramci BA a kedze nechcel nic riesit isiel do AAAcok...pri obhliadke mu povedali cenu 1500,- eur (auto bolo dobite od parkovania u nas, plus jedna buracka na zadok, ktora bola ofotena a prilozena pri predaji auta, servis videlo tak raz za 2 roky a nemalo najazdene viac nez 30.000km (cca 7rokov pouzivania), kedze auto bolo na firmu potreboval este nejake dokumenty tak sa vratil domov BEZ TECHNICAKU lebo si ho vraj nechaju inak by ponuka padla a museli by robit obhliadku znova...ked sa vratil spat do 30minut tak cena padla na 1.000,- eur, ze si vraj zle pozreli rocnik ci nieco podobne...samozrejme ze suhlasil lebo mu vraj vraveli ze auto by podla toho malo mat hodnotu 800,- eur ale ze za ich omyl mu davaju bonus 200,- eur :roll:

kedze byvam asi 3minuty od acok tak som sa tam isiel za tyzden pozriet za kolko to ponukaju...cena 2600,- eur, nikdy burane, servisna knizka k tomu (to auto bolo v original servise asi 3x no seriviska vypisana poctivo za kazdy rok) a najvacsi gol ze v seviske bol posledny ukon vykonany ked malo auto 35.000km no auto malo km na tachaci (realnych) nejakych 29.000km, ze vraj chyba technika v skode :D ...je pravda ze skrabance na aute neboli a bolo povysavane :D

predat auto do AAAciek?ano ak je pre cloveka prinos straty istej sumy vs. usetreny cas - tam je to v relativne spokokjnosti oboch stran
kupit auto z AAAciek? musi byt clovek znaly a mat stastie inak je to jeden velky podvod ktory musi generovat zisk...

je tu ale este jeden faktor a ten uz len z principu by nemal dovolat kupovat ludom auta od nich - oficialne skolenia a prikazy nadriadenych ako ludi oklamat a dezinformovat ako je to len mozne...a to je vec preco tam nepojdem nikdy kupovat auto aj ked viem ze by sa nejake auto dalo kupit...

smutne mi pride ze zavedenie dane z luxusu je lobby prave AAAcka, ktory z toho musi teraz neskutocne profitovat kezde sa nas trh prakticky uzavrel...
EX: E91 330xd `08
EX: E46 330i `00
EX: E46 323i `99

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

revenge

Sobota, 22. Februára 2014, 09:51

Takto podobne to skusali aj na mojho otca ked sme predavali rodinne Polo pri obhliadke mu bolo slubenych 185000,- nasledne to padlo na 160000,- tak sa otocil na pate a auto sme hned v ten den predali do ineho bazáru za 180tis.Blafy s technicakom na neho neskusali,hlavne ich stastie.

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS

Sobota, 22. Februára 2014, 11:00

známy predával auto za 5000€, čo bola primeraná cena lebo daný model v danom ročníku šiel od 4700 do 6500€, zavolali mu z AAA že chcú jeho auto že cena OK atď. nech sa zastaví, tak že ráno príde do roboty o hodinku neskôr a sa zastaví u nich, nejaký buzerant poobzeral auto, vypýtali si od neho technický že musia overiť údaje atď. a zrazu zmizli v budove, neviem presne čo sa tam dialo ale vravel že vypadol od nich asi o tretej poobede s každým sa tam vadil skoro sa aj pobili kým mu vrátili papiere a s tým že mu za to ponúkli nakoniec 2300€ :shock:
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

defe
Auto: ex E60 M54B30 M6
Kraj: Žilinský

Sobota, 22. Februára 2014, 12:31

ja som predaval auto najprv mi pisali sms ze maju vazny zaujem ze sa mam zastavit u nich na predajni,to som ignoroval.akonahle som znizil cenu uz mi volali ze chcu moje auto vidiet ,nech sa zastavim u nich ,ja som to odmietol a povedal ked maju zaujem nech pridu pozriet oni ze ok ze sa zastavia.prisiel typek na bielej skode rapid ,vsetko fotil auto,servisku,vin-ko kusok sa previezol a povedal ze to musi poslat na centralu a ty mu schvalia cenu,tak som siel zatial domov.za 15min mi volal a ponukol mi o 500e menej ja som povedal ze nie on ze dobre ze skusi zavolat na centralu ze nech mu zvisia ponuku(proste ma natahoval)asi 2x zvisil cenu o 100e a potom mi volal nejaky cech z centrali a s nim som sa natahoval o cene ,ked sme sa uz skoro dohodli na cene za ktoru by som ho bol ochotny predat tak uz sa potom neozvali. ja som ich mal na haku lebo viem aky su to spekulanti a odrbavaci.inac stav auta ich ani nezaujimal dolezite boli papiere preto tam ludia chodia predavat vraky.nikdy by som tam nesiel predavat auto to musia ist len zufalci ktory nemaju prachy alebo neznali ich pomerov lebo vo vnutri ste na ich piesocku oni maju vyhodu jednania a natahovania a osklbu vas ako hus.

ice.blade

Sobota, 22. Februára 2014, 12:41

uz tu tema o ackach je, rovnako su na nete vypovede ludi co maju skusenosti, ludi co tam pracovali na ake skolenia chodili aj ako sa umelo robila reputacia na forach... nema to cenu zas riesit kedze slovac narod tupcov sa sami chcu nechat o*ebavat, nezalezi na tom ci maju dobre meno ale ci su medialne znami

Slavino
Auto: F31LCI 320xDrive
Kraj: Nitriansky

Sobota, 22. Februára 2014, 13:11

Tento topic je pokial sa nemylim o ZAUJÍMAVOSTIACH a nie referenciach na AAA... Tak by sa mohla tato nekonečná a zbytočná debata presunúť inam podla môjho s
skromného názoru!

voMacK
Auto: G31 540i

Sobota, 22. Februára 2014, 15:27

Veru, dost uz o AAAkokotoch

celkom pekna 550xi v metrosexual pakete
http://www.autobazar.sk/5071300/bmw-rad ... -limuzina/
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

BMWpositiv

Nedeľa, 23. Februára 2014, 04:19

voMacK napísal:
celkom pekna 550xi v metrosexual pakete
http://www.autobazar.sk/5071300/bmw-rad ... -limuzina/

dobre vidim??? :shock:
nalozena F10 jak hovado a nema to ani stresne..., to co je za kktina? zeby Pepa nedosetril? :mrgreen:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 208 neregistrovaných