... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Anubis-artS napísal:heroe :
Postup ako zapisat kolesa do TP :
Pošleš mailom vyplnenú žiadosť čo vlastne potrebuješ (v tvojom pripade potvrdenie o alt. roz. diskov) do bmw s kópiu občianskeho a technickeho preukazu. Oni z tade pošlú tuto tvoju žiadosť do DE.
O par dni ti zavolaju že to tam maju, spýtajú sa aké rozmery chceš mať na papiery a ty pojdeš zaplatit na ich účet 66e, kopiu o bankovom prevode pošleš zase mailom do BA a oni následne na to pošlú to potvrdenie tebe poštou.
Ty s tym pojdeš na obvodný úrad kde vyplníš žiadosť na zapisanie, zaplatiš kolok (neviem kolko asi 10-15e) oni ti vystavia nový technický preukaz, no bude tam vytlačená len polovička (v tomto štádiu už nemožeš jazdiť na aute kedže nemáš technický)
Takže teraz pojdeš na dopravný inšpektorát kde zaplatíš další kolok asi 10e neviem to už presne, vyplniš žiadost čo potrebuješ, napišeš do nej rozmery čo chceš zapisať a dáš im to, oni ti dotlačia technicky a možeš jazdit :))))
Anubis-artS napísal:certifikat nepotrebuje, stačí ked vyplní túto žiadosť a pošle to do bmw >> http://www.bmw.sk/sk/sk/usedvehicles/co ... nload.html << stoji to 66e a s tým potvrdením čo mu pošlú ide na obvodný
ja som prišiel s dvomi certifikátmi (jeden bol od BBS druhý priamo na moje disky čo mám) a oplieskali mi to o hlavu že čo tam s tým robím ... na úrade v ZV berú len potvrdenie od výrobcu že tam tie a tie kolesá možu ísť:) ... mne prihlasenie 18" trvalo 2 mesiace
Anubis-artS napísal:tak to sme na tom rovnakotiež som bol na 3 krát .. je to celkom psycho to tam legálnou cestou a bez známostí zapísať
„Údaje o rozmeroch pneumatík, o tom, či má vodič fólie na oknách sa na osvedčení o evidencii nenachádzajú," hovorí hovorca Prezídia policajného zboru Viktor Plézel.
Vo vyhláške sa však píše, že čipová karta môže obsahovať ďalšie doplňujúce informácie", preto je možné, že rozmery pneumatík neskôr na karte nahrané budú. To isté platí aj pre fólie. Momentálne tam však tieto informácie nenájdete.
Skypco napísal:...vidim ze uz prichadzate na ten novy sposob:)..., len netreba zabudat ze stale mas doma skladacku OEV na ktorej dany zaznam absentuje..., v pripade vaznejsej dopr. nehody si ho moze poistovna vyziadat resp. skoro vzdy...